mango online sipariş kargolama süresi?

merhaba süslüler arkadaşımın nişanı için mangodan elbise almayı düşünüyorum ama daha önce sanırım burada asla kargolanmadığını ve müşteri hizmetlerine de ulaşılmadığını söyleyen olmuştu nişana 20 gün var ben de emin olamadım başka bir yerden de hiçbir şey bulamadım. yakın zamanda sipariş verip kargolama süresinden memnun kaldınız mı, deneyimleriniz olumlu muydu?

1. mango ürünlerini trendyol üzerinden aldığımda hemen geldi süslü, aynı elbise trendyolda varsa oradan alın

31 ocak 2024 17:26

2. İki siparişim oldu yakın zamanda  ve hemen geldi. Bir de teslim süresi 22 gün olan var o daha gelmedi tabii. Ben de uzun zamandır mango online'dan alışveriş yapmıyordum ve aynı şikayerleri okumuştum; ama bir sorun yaşamadım.

31 ocak 2024 17:30

3. Sepet aşamasından sipariş oluştururken tahmini teslim tarihini gösteriyor, 22 iş günü olan ispanyadan geliyor, diğerleri buradan depodan geliyor, 3-5 güne gelmiş oluyor genelde

31 ocak 2024 17:40

4. Ben güvenmezdim heralde illa o gün giymek istiyorsam

31 ocak 2024 17:41

5. Hepinize teşekkürler süslüler ben alayım en iyisi, gelmezse 1 hafta kala avmden bir şeyler bakarım artık

31 ocak 2024 17:58

6. Bugün öğleyin sipariş verdim, biraz önce kargoya verildi mesajı geldi. Sipariş vermeden önce tahmini teslimatı 6-7 şubat olarak gösteriyordu

31 ocak 2024 19:00

7. Mango app i üzerinden sipariş vermiştim