manifest mina nasıl 25 yaşında ya? 30+ göstermiyor mu?
cildi 25 yaşındaki birinin cildi gibi değil kesinlikle
cevaplar
17 yaşındakilerin 30 yaşında gözüktüğü bu çağda mina gayet 25 duruyor. cildinin nesi var?
takma kirpik taktığı zaman gözleri düşük olduğu için yüzü yorgun duruyor sadece onun dışında 30 gösterdiği falan yok bence.
29 ağustos 01:37
yeni nesil hormonlu birçoğu gibi o da epey büyük duruyor. a1'in savunması takdire şayan Yalnız tamam mina inandık sana otur sıfır dkskdk
29 ağustos 02:22
Baya büyük duruyor gerçekten gruptaki diğer kızlarda bu durum yok
29 ağustos 04:37
Aynen dkskdk
anonim 2 dkskdk
sanal zorba dkskdk
Çok havalısın dkskdk
29 ağustos 07:27
Estetikler
29 ağustos 09:21
Evet diğerlerine göre daha büyük gösteriyor cidden. Muhtemelen hem genetik hem de estetik müdahaleler yaş katıyor insana
29 ağustos 10:18
daha olgun duruyor bence, büyükten ziyade. diğerleri daha liseden üniye yeni geçmiş havasındayken o biraz daha ünideki abla gibi ama bence cool görünüyor.
29 ağustos 10:34
Cildi değil yüzünde aşırı işlem var, o yaşta dişleri kaplama. Özellikle burun ve çenesinin sivriliği olduğundan yaşlı gösteriyor kızı. 20lerde yüzde bir yuvarlaklık oluyor 30da daha ince oluyor yüz mesela. Bu kız yüzündeki o genç etkiyi yok etmiş.
29 ağustos 10:48
gerçekten büyük duruyor dün kardeşimle bunu konuştuk. hep bakır tonlarda makyaj yapması bronzer allık çok fazla sürmesi (yüzüne tüp patlamış gibi) ve saç rengi de bunu etkiliyor bence. ama çok havalı değil mi? o baygın bakışları dans ederken tavırlarını konuşma tarzını falan çok seksi buluyorum.
29 ağustos 11:17
Bana da bir o kadar seksi gelmiyor bu kız ya. Grupta bu rolü vermeye çalışıyorlar bence ona ama zeynep ve hilal daha seksi bence