market mantısı önerisi? en iyi f/p mantı hangisi?

dondurulmuş mantı tüketenlere soruyorum; normalde superfresh mantı alıyordum. hazırlar içinde en lezzetlisi bence ama bir poşeti 57 lira olmuş. biraz pahalı geldi, en son alışımda şoktan inci marka mantı aldım. bimde ve a101de de dondurulmuş mantılar var, sizce en iyisi hangisi süslüler?

1. Eğer file varsa yakınınızda, Özbek mantısını şiddetle öneririm harika

30 nisan 2024 18:07

2. ah keşke, eski evimin yakınındaydı sadeve fileden alışveriş yapardım ama yeni taşındığım yerde yok malesef.

30 nisan 2024 18:09

3. Tarım krediden alıyoruz. bimden, şoktan daha iyi

30 nisan 2024 18:36

4. Kesinliklee özbek mantısı filedeki gu

Üzel bir de bir marka daha vardı hatırlamıyorum o da çok iyi migrosta satıliyordu. Özbek mantıları genelde guzel olur çok garip bi marka olmazsa

Bolu mantısı fena değil yine guzel

Tokana vardı ama bozdu biraz sanirım çok uzun zamandır yemediğimden bilmiyorum.

Son iki saydığım seçenekler pahalıca kalabilir ama içleri dolu dolu.

30 nisan 2024 18:44

5. En son iki yıl önce yemiştim tokana sevmiştim baya. Fileninkini merak ettim deneyeyim bende 🥲

30 nisan 2024 21:03

6. benim bununla ilgili çok detaylı cevaplar gelen bir sorum olmuştu süslü. baya bir anket çalışması gibi olmuştu.

ben öneriler üzerine migros'un kiloyla satılan mantılarından almaya başladım. markası mantı-ye diye geçiyor. (link: https://www.migros.com.tr/manti-ye-100-etli-bohca-mantisi-kg-p-4ceb6c link) çok memnun kaldım. şahin de fena değil.

ben soruyu sorduğumda file popüler bir market değildi, o yüzden file'ninkini denemedim onu da deneyeyim :)

30 nisan 2024 22:40

7. yakın diye birkaç kez şoktan ziyafe idi sanırım kayseri mantısı diye ondan almıştık fena değildi ama birkaç kez direkt küflü çıktı içinden ondan pek yanaşmıyorum. pek food'un üçgen mantısı güzel.

1 mayıs 2024 15:58

8. herkese teşekkürler süslüler :) önerilere deneyeceğim ilaç gibi geldi