mart ayında kestirdiğim kahkülüm çene hizama ne zaman gelir?

şu an burnumu geçti dudağıma gelmek üzere ama hala istediğim gibi kullanamıyorum :( fotoğraf çekerken,dışarı çıkmak için saçımı yaparken falan sinirim bozuyor tam ara boy şu an. son zamanlarda restorex kullanmaya başladım onun dışında hiç bir şey yapmıyorum ekstra uzaması için öneriniz varsa alabilirim. kahkül kestiren süslülerim sizin kaç ayda uzadı ortalama :(

1. Bu kadar dert edecekseniz oynamayın şu saçınızla lütfen ya da daha önceden açılmış milyonlarca saç uzatma sorusundan birini okumayı öğrenin.

25 temmuz 2019 00:50

2. sorum saçımı nasıl uzatırım değil siz okumayı öğrenin lütfen ne zaman rahat kullanabilirm diye daha önce kestiren tecrübeli insanlardan yardım istemişim ne var bunda ?

kahkül pişmanlıktır kestirmeyin diye ağlamadım farkındaysanız şu an arada ondan kullanamıyorum dedim sadece.

insanların gece gece nasıl sinirini bozuyorsunuz ya ilgilenmiyorsanız yazmayın ben başkasının sorusuna girdiğimde fikrim yoksa,saçma bulduysam yazmıyorum şahsen sizede aynısını öneririm.

25 temmuz 2019 00:54

3. Suslum uzulme ben de gecen yil ayni derdi yasadim. Coktan burun hizana gelmis bile. 3 ay sonra cene hizana gelmis olur normal sekilde uzuyorsa saclarin. Aklinda bulunsun kafa masaji cok ise yariyor. Ben her aksam hizli uzamasi icin kafa masaji yapiyorum

25 temmuz 2019 00:57

4. Milyonlarca saç uzatma sorusundan biri dedim, milyonlarca saç nasıl uzatılır sorusundan biri değil. Bence okuma becerisini geliştirmesi gereken sizsiniz. Bir sürü soruda kaç ayda saç uzar diye soruldu ve farklı cevaplar geldi. Benim şahsi fikrim ise bunun kişinin genetik özelliği ve beslenme alışkanlıkları doğrultusunda değişeceği. Soru başlığında kendi saçınızın, soruda ise bizimkilerin kaç ayda uzadığını sormuşsunuz. Hangisini cevaplamamızı istersiniz?

25 temmuz 2019 01:00

5. süslüm çok teşekkür ederim kafa masajına bir bakayım :) sen kurtulmuşsun geçmiş olsun :)

25 temmuz 2019 01:04