melis deniz'in düğün makyajı için 40k istemesi şaka mı ?

kimler nasıl bu kadar para kazanıyor da bir makyaja 40 k verebiliyor? normal mi ya? ortalama bir düğün makyajı 5k falan değil mi? ne yani

1. Keriz silkeleme

5 şubat 2024 19:12

2. Kullandığı malzemeleri veriyor muymuş bari???? Kişiye özel malzeme alıp mı kullanıyor nedir olay yuh

5 şubat 2024 19:27

3. Makyaj yaptıracagima estetik yaptıririm o paraya

5 şubat 2024 19:28

4. Fezi Altun bile yanlış hatırlamıyorsam 1000 dolar demişti 40 bin ne ya gerçekten şok oluyorum

5 şubat 2024 19:29

5. Bence kim ne kadar kazanıyor da veriyor değil de, o kadar kazanıp avlanan kim daha merak konusu?

İnfluencer diye, takipçisi var diye ünlü sayılabilecek biri, başka ne özelliği var? Kendini güzel pazarlıyor yalnız yoksa bu kadar salak insan zor bulunur.

Bir ara herkese aynı makyajı yapıyordu, kimse bunu fark etmiyor mu merak konusu.

5 şubat 2024 19:30

6. ben yıllar önce fiyat almıştım kendisinden pahalı gelmişti ama bu düzeyde değildi. bakıcam maillerime dönicem:D

5 şubat 2024 19:48

7. ben kardesim icin fiyat almistim, ingilterede olan dugun icin ucak + konaklama + 1500 GBP para istemisti. sanki lisa eldridge amk

5 şubat 2024 19:55

8. 2018 yılında hafta sonu 900 lira hafta için 700 lira demiş. dolara endekslersek o zaman dolar 5 lira desek şimdi 30 desek 6 katını bulsak 900 liranın 6 katı 5400 lira falan ediyor. nerdeyse 10 katına çıkarmış yani dolar bazlı olarak:D baya bir geliştirmiş kendni maşallah

5 şubat 2024 20:03

9. melis hanıma vücuda uygun elbise/kıyafet nasıl seçilir diye danışmanlık vermek isterim 70K sadece

5 şubat 2024 20:04

10. Çakma alev karslı! Azıcık estetik gözü olsa neyse de..

5 şubat 2024 20:04