melis deniz süslü sözlük okuyup hikayelerde saldırmış ,o garip mimikleriyle. izleyen var mı :d ?

1. melis deniz önce neden tiktokta gariban az takipçili bendenizin tavırlarını çaldıgını açıklasın fdkfkjhfkhf neyseki videoyu kaldırdı sonradan

12 şubat 2024 15:47

2. ofiste çok sıkılıyordum silinmediyse gidip izlicem thanks melis kdsjfnksdgn

12 şubat 2024 15:48

3. melis deniz kim aq

12 şubat 2024 15:49

4. Ya bu kadının güya makyaj artisti olması ama makyajlarının çok garip olması bi bana mı garip geliyor? Allığı dayıyor yanaklarına çizgi şeklinde kesiyor ama öyle bi kemik yok ki suratında? Yusyuvarlak yanaklarında çizgi şeklinde garip yapay bi allık var sadece. Çok güzel bi suratı var ama hiç kullanamıyor bence

12 şubat 2024 15:51

5. şimdi izledim videolarını da, 40 bin tl ücretini "veremiyorsan verme" şeklinde özetlemiş. sence senin makyajın 40 bin tlye uyuyor olabilir mi, sorun ünlülere makyaj yapmaman mı? çok anlamsız konuşmuş eleştirileri hiç anlayamamış. beden konusunda çok haklı maalesef.

12 şubat 2024 15:56

6. ne diyon be teyze diye diye izledim videolarını. Yani makyaj yapmak estetik algı gerektirir bence. Kendisini o cilt tenine uymayan saç rengiyle ciddiye alamayacağım ben

12 şubat 2024 16:07

7. çoook eskilerde oldlar hatırlar sebi bebi'de süslü sözlüğe saldırmıştı hatta epey olay olmuştu. djnhgkjfd bir kağıda birşeyler yazmış sonra kağıdı buruşturup atmış ardından geri kağıdı almış buruşuk kağıt nemli gözler sinirli gerginlikle saldırmıştı süslüye.

12 şubat 2024 16:09

8. a5 bilgentolis de canlı yayın açıp her yorumu tek tek okuyup saldırırdı hatta baya hakaret ederdi o geldi benim de aklıma skdjnfjsnf melis bomboş konuşmuş ya elle tutulur hiçbir yanı yok dediklerinin anlamamış mı cidden neyin eleştirildiğini. kudurmuş diye yorumladım açıkçası...

12 şubat 2024 16:17

9. ekşi sözlükteki yazılanlara birşey demezler güçleri sanki bir tek kadınlara yetiyor. git ekşideki sapık kadın düşmanı erkeklere saldır yani. ekşide neler neler yazılıyor burası ne ki?

12 şubat 2024 16:26

10. Yarıldım dmdkdkd benim dediğim bir cümleye de yorum yapmış aynen turuncu makyaj yapmışım aynen diyor clfldşdşsşs hem kendisinin bedeniyle değil işiyle eleştirilmesini istiyor hem de işine yorum yapınca da kabul etmiyor. Bedenine uygun giyinmemeyi de keşke bende mesleğime değil de kendi vücuduma para harcasaydım diyor. Zayıf ve iradeli olan herkes gidip makinalarla zayıf oldu kanka kimse boğazını tutup+spor yaparak zayıf olmadı kendisine göre

12 şubat 2024 16:29