1. Özet geçiyorum. Bunlar sevgiliydi. Hoca evli 3 çocuğu var. Melis adamın karısına binbir türkü hakaret edip adamı boşa filan dedi. Sonra bunlar sürekli ayrıl barış yaptılar. En son hoca melis onu döverken videoya çekip paylaştı ve bir süre tamamen ayrılıp birbirlerine salladılar. Hoca melis için kokuyor,telefonumu gasp etti,paramı yedi,hamile kalmak için spiralini çıkarttı bana dümen yaptı dedievdeki birasına kadar istedi. Sonra karıma dönüyorum dedi urfa'y gitti. Karısından özür diledi storyler attı. Bir kaç gün sonra geri Melis ile barıştı karısını kötüledi. O sıra melis ve hocanın karısı yayın açıp hocayı kötülediler. Sonra hoca da Yayınlar açtı. 8 kere melis'in içine boşaldım,kışına bephantol sürdü öyle birlikte olduk dedi. S.kip attım intikam aldım dedi. Melis'te hoca için şeyi bamya gibi diye bağıra çağıra storyler attı. Melis'in teyzesi ve hoca yayın açıp melis'i kötüledi. Bir kaç gün yine ayrı kaldılar. Hoca melis ile tekrar barışmak için yayınlar açtı filan. Bir haftadır zaten barışıklar ve melis'in yeni taşındığı evde yayın açıyor adam ama gizliyorlar. Ama belli ev aynı ev. Melis ayrıyız ayağı yapıyor. Dün de tiktokta canlı yayında buluştular. Saçma sapan bir iğrençlik. Sen neden tedaylı biliyorsun dersen işsizlikten bunlar hep.
melis ve serbest hoca olayı nedir allah aşkına?
- cevaplar
3 mayıs 2023 12:27