melissima suadiye diye bir yer var giden var mı süslüler?

ph formula obagi gibi güzel markalar kullanıyor. bazen indirim vs. yapıyor giden memnun kalan var mı

1. Sanırım 3 yıl önceydi cilt bakımı yaptırmıştım. Evet cilt çok güzel temizlenmişti ama obagi ürünlerini satmak istiyorlar ve o zaman bile bin küsür bir rakam söylemişlerdi kremler için.

15 eylül 2018 11:10

2. Temiz, kaliteli bir yer o acidan begenmistim ama en son manikur pedikur icin arayip randevu almak istedigimde telefonda konustugum kisinin tavrina cok sinir oldum. Soyle ki, cumartesi gunu her isimi halletmek zorunda kaliyorum calisan pek cok kadin gibi ve normalde baska bir yerde olmam gerekirkem randevum iptal oldu. Ben de belki sansa bos yer bulurum diye aradim. Doluymus ki bu cok normal. Ama telefondaki kadin dalga gecer tonda “hanfendi cumartesi bu saatte nasil randevu verebilirim ki size insanlar haftalar once randevu aliyor” diye gereksiz gereksiz konustu. Bagdat caddesinde buraya muadil bir suru yer varken ve oldukca sisirilmis fiyatlar talep ediyorlarken tabii ki bir daha asla tercih etmedim.

15 eylül 2018 11:25

3. teşekkür ederim süslüler gerçekten muadil çok yer var haklısınız reklamlarını çok iyi yapıyorlar

15 eylül 2018 12:23