meme küçültme ameliyatı fiyatı ne kadar ?

bir de bir soru daha:aslında büyük değiller ama sütyensiz dolaşmak istediğim için küçültmek istiyorum (a cup yapmak). zaten büyük olmadığı için fiyatta indirim olur mu

1. ay ben izmirde 5bine yaptirdim. doktor bi sise yag verdi memelerinizden aldiklarimiz diye. megerseki beni kandirmis. verdigi aycicek yagiymis. mememe de dovme yapmis sadece. sikayet ettim ugrasiyorum 2 senedir davalarla dikkatli olun.

15 eylül 2025 12:24

2. şu an kaç cup takıyorsun süslü? ben b cup takıyorum, sütyensiz göze batmıyor

15 eylül 2025 13:07

3. Anonim 1 çok sürreal bişey bu söylediğin? Nasıl kandırsbilir ya ameliyatı yapmayıp da yaptım diyerek? Eline çiçekyağı vermesi filan aşırı absürd. Göğüslerin küçülmemesinden anlamadın mı? Hastanede olmadın mı ameliyatı?

15 eylül 2025 13:42

4. Ayrıca dövme ne alaka??? Vallahi bir şey anlamadım.

15 eylül 2025 13:43

5. Anonim 3: b cup ama askılılardan falan baya belli oluyor sütyensiz

15 eylül 2025 13:51

6. Suslu minik meme az is cikarir diye indirim yapmaz doktor ya, olur mu oyle sey. B'den a'ya kucultmeyi de belki etik nedenlerle kabul etmeyen doktor cikabilir.

15 eylül 2025 14:04

7. tam bir "gibi" diyaloğu gibi bir soru; "az memeye az fiyat çıkarır mı?" anonim1 de "gibi" diyaloğu gibi bir yanıt vermiş zaten "beni uyutup dövme yapmışlar, ayçiçek yağı verdiler" diye. absürt soruya absürt cevap yani.

15 eylül 2025 14:10

8. a1 doktora degilde kasaba gitmis olabilir misin yanlıslıkla

15 eylül 2025 15:25

9. istanbulda estetik üzerine uzmanlasmis bir hastanede calisiyorum. zaten büyük degil diye fiyatta indirim olmaz, ameliyatlar ne yazik ki öyle calismiyor. bizde güncel fiyat 110k

15 eylül 2025 21:13

10. Ben bir ay önce 3500 dolara İzmir de yaptırdım. Çok memnunum ama istediğim kadar küçülmedi. Benim C den B ye düştü.

Doktor kafamıza göre küçültemeyiz , şekil ve dolaşım sistemine göre yapıyoruz dedi

Doğumdan sonra B den C ye çıkmıştı , asimetri ve sarkma olmuştu şimdi evlenmeden önceki zayıf halime döndü.

15 eylül 2025 21:45