merhaba. erkek arkadaşımla 9 aylık bir ilişkimiz var. birliktelik olmadı ama birbirimizi tatmin editoruz?

fakat aylardır aynı şekilde aynı şeyleri yapmak artık sıkıyor. birleşme olmadığı için yapabileceklerimiz de sınırlı. önerisi olan var mı? neler yapabiliriz?

1. yanlış anlamayın ama cinselliği dibine kadar yaşayıp - yaşamak isteyip penisin vajinanın içine girmesi kısmında durmanızın sebebi nedir? penetrasyon olmadan da orgazm olabilirsiniz elbet fakat madem cinsellik yaşamak konusunda sığ görüşlü değilsiniz neden kendinizi bundan mahrum bırakıyorsunuz? ön sevişme kısmı da zevklidir ama sizin de dediğiniz gibi bir süre sonra yapabilecekleriniz sınırlı.

11 kasım 2019 00:00

2. Anon1 Çünkü bekaret möhüm.

Soru sahibini tenzih ediyorum ama Anal yapmaktan anüsleri kafam kadar oluyo ayol bekaret kaybetmemek için insanların süslü bu da soru mu :ddd

11 kasım 2019 00:03

3. Bekaret için değil de, bazı olumsuz sonuçları kaldırabilecek psikolojileri ve ya maddiyatları olmayabilir mi??? Her şeyi de ne çok biliyorsunuz!!

11 kasım 2019 00:05

4. Nerdeyse 2020 ama hala şu takıntılar..... Ahhh ahh...

Neyse, illa ki yapmayacaksanız bence güzel kokulu bir masaj yağı alıp iyi bir handjob yaparak şaşırtabilirsin, olabildiğince yavaş ve nazik olmalı. Aynı şeyleri yapıyor olsanız bile önemli olan yapılan şeyin kalitesi, eğer kaliteliyse asla sıkılmazsınız. Mesela erkek arkadaşına oral seks yaparken nelerden ne kadar hoşlandığını vs sorarak biraz tekniğini geliştirebilirsin ya da erkekler bu tarz şeyleri yaparken kendilerini izlemeyi çok seviyorlar. Boy aynası önünde dizinin üstünde blowjob etkileyici olabilir. Ne yaparsan yap her seferinde faklı bir şekilde yapmaya çalış.

11 kasım 2019 00:07

5. ben sırf merakımdan ve soru sahibinin cinsellik konusunda gayet açık olmasına rağmen kendini bu zevkten mahrum bırakmasına üzüldüğümden sordum ama yine de aklıma gelen şeyleri söyleyeyim. oral seks yaparken düz yatakta yatmak yerine o yatsın siz onun yüzüne oturun, bu pozisyon çok zevkli oluyor. siz ona yaparken de siz yatın o penisini sizin ağzınıza doğru getirsin bu da bence daha zevkli bir pozisyon. bunun dışında da aklıma gelen aynı anda birbirinize mast yapabilirsiniz veya birbirinize bakarak kendi kendinize mast yapabilirsiniz ikisi de çok zevkli bence.

11 kasım 2019 00:09

6. Merhaba. İkimizin de bekaret takıntısı ya da buna benzer bir şeyleri yok. Ben kendimi hazır hissetmiyorum. Birleşme kısmı beni korkutuyor. Erkek arkadaşım da anlayışla karşılıyor bu durumu. Zevkli olacağını biliyorum ama biraz daha hazır hissetmek istiyorum.

11 kasım 2019 00:14

7. Anon3 ikimiz de varsayımda bulunuyoruz ne bağırıyosun gece gece ahsgsjsgjshs :ddd

Sen söyleyince ne çok biliyosun olmuyo mu? Belki kız gelicek bekaret için dicek allalaaa! Sanki çok ütopik bi şey söyledik de cozluyosun!

11 kasım 2019 00:14

8. Atışmalarınız çok tatlış. ^.^

11 kasım 2019 00:16

9. Anonim 1 ve 4'e teşekkür ederim. Bunları deneyeceğim. Kesinlikle. ^.^ Yüze oturma kısmı için biraz çekingen biriyim ama bakalım.

11 kasım 2019 00:18

10. Aha bak korkuyomuş kız birleşme kısmından. Dolduruyolar kafaları hurafelerle, tabularla ondan sonra al başına vajinismus belasını. Yok acıycak yok bilmem ne...

Neyse. Süslü kuru kuru oynaşcaksınız yapcak bi şey yok, o sınırı geçmeyince bi yerde takılıp kalıcaksınız her şey sıkacak 2 3 kereden sonra. Seks başka türlü bi paylaşım çünkü...

11 kasım 2019 00:19