merve sevi-barış akarsu olayı?

internette barış akarsu'nun ölümü ile ilgili merve sevi'nin "timsah gözyaşları" döktüğüne dair şeyler yazılıyor. bunun sebebi nedir? bu aralar yalancı yarim'in tekrarlarını izliyorum ve aralarındaki enerji çok güzel bence. benim bilmediğim bir şey mi var :/

1. yanlış hatırlamıyorsam dizi çekildiği süreçte sevgililerdi gerçekten ve o dönem epey üzgündü de kız yani. neden böyle dendi bilemiyorum. merve sevi'yi de pek sevmem, ama timsah gözyaşı dökecek tıynette biri de değil bence. hele ki ölmüş birinin ardından.

17 kasım 2021 15:04

2. Ünlü olmak bazen zor olabiliyor. Çok üzülüp belli edersen amma da uzattı derler, içine atarsan hiç sevmemiş, yapmacık biri olursun. Ben barış akarsu'yu çok severim. Görse o da kimsenin ardından üzülmesini istemezdi zaten. Millet seviyor atıp tutmayı. Ayrıca herkes acıyı aynı yaşamaz, bazıları atlatır, kız çabuk toparlandıysa da onun suçu değil ya.

17 kasım 2021 15:06

3. Ben sadece arkadaşlar diye biliyorum, bir ara bir yakınlaşma olmuş ama daha sonra Barış'ın hayatına Zeynep girmiş, o da zaten kaza sırasında yanında olan kızdı. Tabii bu sadece benim okuduğum şey.

17 kasım 2021 15:16

4. belki de ben o yakınlaşma olayını hatırlıyorumdur, dediğim gibi emin değilim; çünkü açıkçası kafa yormamıştım ve ilgilenmemiştim.

17 kasım 2021 16:06

5. Yalancı yarimden hemen sonra bir diziye başlamıştı merve sevi. Bir de adam barışa hafif benziyordu uzun saçlıydı. Belki ondan olabilir

17 kasım 2021 17:32

6. Bu olaydan sonra kadın toparlayamadı ve ortalıkta görünmedi farkındaysanız. Yoksa potansiyeli olan bi oyuncuydu bence. Ağzı olan konuşuyor.

17 kasım 2021 17:32

7. Duyum değil de ben de yukarıdaki anonim gibi yıllarca toparlayamadığını hatırlıyorum. Sevgili değillerdi ama aşıktı bence, sonra da ortadan kayboldu kendini toparlayamayınca. Kim çıkardı timsah gözyaşını bilmiyorum

17 kasım 2021 19:12

8. Daha sonra ben bi tiyatro oyununda seyrettim merve'yi, çok iyiydi gerçekten. Çok zor tanıdım hatta yüzünü çok zayıflamıştı.

17 kasım 2021 22:49