mia vento takıdan alışveriş yapan var mı?

süslüler internette minimalist takılar bakarken mia vento gümüş adında bu siteyi gördüm. istanbul'da magazalari da varmis sanirim. cok hos tam istedigim tarzda minimal ve zarif takıları var ama daha önce hic alisveris yapmadim o yüzden güvenilir olup olmadığını, takıların göründüğü gibi gelip gelmeyeceğini bilemiyorum. daha önce buradan alışveriş yapan varsa deneyimlerini yazabilir mi lütfen?

1. Arkadaşım kendine yüzük sipariş etti. Gerçekten göründüğünden daha güzel onda şüphe yok. 3 günde geliyor kargo kapınıza. Taşlar da o kadar güzel parlıyor ki resmen gözünüzü alıyor. Aşırı dikkat çekiyor bir ortama girince. Buraya kadar her şey çok iyi.

Ama taşı düşüyor. Hem de durduk yere. Bir keresinde taş sallanıyordu. Biz de yaptırmak için geri gönderdik. (2 yıl garantisi var bakım ücretsiz)

Neyse yaptılar vs. Ertesi gün cafede oturuyorduk. Arkadaşımın eli masanın üstünde duruyordu kıpırdamadı bile. Gözümüzün önünde taş pıt diye atıp yere düştü kendi kendine. Sürekli ama sürekli düşüyor taş. 3 kez gönderdi takılması için.

Ben de kendime sipariş edecektim ama birkaç yorum gördüm herkes taşı düşüyor yazmış. Vazgeçtim sonra.

1 şubat 2020 01:03

2. Süslü bir de penta silvera bakın isterseniz

1 şubat 2020 05:13

3. ben internet sitesinden tek taş kolye almıştım gayet güzel. kutusu da çok şık

1 şubat 2020 10:42

4. Süslüler çok teşekkür ederim cevap ve yorumlariniz için. Biraz daha bakmaya karar verdim tasi düşüyorsa sürekli uğraşmak istemem. Sagolun tekrar

2 şubat 2020 00:10