migros’un eti kıyması falan iyi midir?

süslüler mahalledeki kasapları bilmiyorum iyiler mi kötüler mi migrostan et almadım daha önce iyi midir memnun musunuz

1. Reyon eti kısmından aldım daha önce az yağlı yüksek fiyatlı olanlar iyiydi ama kıyma almam makine temizliğine güvenmiyorum.

27 aralık 2020 22:15

2. Gayet iyi. Tanıdık bir veteriner Migros'ta çalışıyor hayvanların yetiştirildiği yerlerden birinde, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz diyordu.

27 aralık 2020 22:40

3. Teyzem veteriner ve migrosa bu konuda gayet güveniyor ben de genelde migrostan alıyorum et kıyma vs

27 aralık 2020 22:42

4. Süslü lezzeti fena değil ben arada alıyorum etlerini ama bazı şubeleri çok temiz olmuyor bir keresinde haşlamalık etin üstünden yarım saat kıl ayıklamıştım, etini yiyen kılını da yer diye düşündüler heralde. Et konusunda hem lezzet hem temizlik olarak İstanbul'daysanız macro center'ı öneririm.

27 aralık 2020 22:44

5. mahalle kasaplarından daha güvenilir olduğunu düşünüyorum eğer küçük bir yerde yaşamıyorsanız. senelerdir hep migrostan alırız, hijyeni gayet iyi. titiz çalışıyorlar.

27 aralık 2020 22:59

6. kasaplardan daha güvenilir. kesimhane ziyareti imkanı vardı bir ara. namet de güvence veriyormuş zaten

27 aralık 2020 23:14

7. Benim farklı şubelerinden aldığım etler ya morarmış oluyor baya masmavi. Ya da çok sert oluyordu sevmiyorum migrosun etini

28 aralık 2020 03:39