muscent parfüm önerisi, yaza uygun?

elimde omnia crystalline, love story, euphoria, la vie est belle, narciso ambree, idole, soleil blanc var ve omnia hariç diğerleri bu 36-40 derecelerde dayanılmaz geliyor bana. hele idole ve soleil blanc iyice hacı misi gibi gelmeye başladı. fresh, belki çok ağır olmayan çiçeksi, 25 yaşa uygun önerileriniz var mıdır? çok teşekkürler<3

1. Soleil blancin ismine kandim resmen hypnotic poison çıktı :( ben aşırı hafif olaraktan versace bright crystalini kullaniyorum yaz sicaklarinda iyi oluyor. Nina ricci by nina güzel hafif bir koku fazla kalici degil malesef. Ysl babydoll almıştım hafif pudralı güllü biraz ıslak mendil gibi ama ofiste herkes çok beğenmişti. Bir de seasalt and woodsage var bu da uniseks dolce gabbana light blue gibi ama daha çok sevdim

23 ağustos 2022 20:03

2. Chanel chance eau tendre çok garanti ve güzel. Zarada applejuice parfümü ile nerdeyse aynılar biliyorsanız. Bir de chloe signature veya gül sevmiyorsanız chloe lovestory yi öneririm. Biraz daha karakterli olsun derseniz bence libre de sizin beğeneceğiniz bir parfüm, intense olanı asla değil ama

24 ağustos 2022 04:07

3. teşekkürlerrr hepsine bakıcam<3