nasıl sessiz sakin kız görünümünfen çıkıp saygı duyulan biri olabilirim?

süslüler ben genelde sessiz sakin diye adlandırılan biriyim. ama bu durum zaman zaman saygı duyulmayan fikirleri çok önemsenmeyen biri gibi olmama sebep oluyor. çaçaron tipler bile daha fazla saygı duyuluyor. bu durumumu nasıl kırabilirin?

1. Sessiz sakin görünen biri olmanız saygı duyulmayacak biri olduğunuz anlamına gelmiyor. Yani gerektiğinde ağırlığınızı koyup hakkınızı yedirmeyin yeter.

23 şubat 2022 17:40

2. o çaçaron dediğiniz tiplerden birine dönüşerek.

23 şubat 2022 17:43

3. An2 zaten o dönüşümü nasıl sağlarım onu metak ediyorum.

An1 hakkımı yedirmiyorum ama yine de insanlar "x zaten sessiz sakin vs diyerek" çok ağırlığım olmuyor ortamda :(

23 şubat 2022 18:19

4. Bir duruşunuz olsun, ne isteyip neyi istemediğinizi bilin. Zevkleriniz, sınırlarınız olsun. Biri ortaya pizza söylerken neli istediğini söyleyebilin en basiti, ne olursa yerim demeyin. İstemediğinizde hayır diyin, istediğiniz bir şeye evet demekten korkmayın. Seçimlerinizi kendiniz yapın, planlarınızı kendi gününüze saatinize uydurun. Her şeye hemen okey olmayın. Her şeyi sineye çekmeyin, o an o durumdan hoşlanmıyorsanız sebepleriyle anlatın. Sessiz sakin olursanız sizin hayatınızı başkalarının seçimleri belirler. siz belirleyin.

23 şubat 2022 18:31