ne kadar şarap sarhoş eder????

çakırkeyif-şarhoş arası sarhoşluk ne kadar şarapla olabilir?

1. Dayanıklılığa ve şaraba göre değişir. Ben de 3.kadeh bittiğinde (kadehler tam dolu normal boy)

4 aralık 2019 20:36

2. Anladım süslüler ortalama bir şey olarak sormuştum :) ortalama 2 3 kadehten sonra etki başlar diyorsunuz yani.

4 aralık 2019 20:42

3. Anonim 2 ne karaciğer ne bünye varmış sende yahu

4 aralık 2019 20:42

4. Ay neresi şanslı yahu, ben de öyleyim sırf masraf resmen. Keşke hemen sarhoş olabilsem.

4 aralık 2019 20:50

5. Kişiden kişiye değişir, düzenli olarak her gün 1 şişe içen biri asla sarhoş olmazken 3 5 ayda bir alkol tüketen biri 1 kadehten sonra da olabilir. Ayrıca midenin boş veya dolu olması, gün içerisinde tüketilen su, ortamın havası vs. de etken.

4 aralık 2019 20:53

6. (yazar: todobien) ben de pek tüketmiyorum ama yarım şişe de içsem sarhoş olamıyorum bir türlü bende mi gariplik var acaba dedm. Yüzüm falan kızarıyor ama sarhoşluk yok.

4 aralık 2019 21:03

7. 3-4 kadehte oluyor bende de.daha önce içmediyseniz tadı kötü gelebilir:/

4 aralık 2019 21:03

8. Anonim 6 sirke gibi ya resmen zorluyorum kendimi dkdkskfk gazozla falan karıştırdım ama yok yani kötü tadı

4 aralık 2019 21:04

9. Salçalı makarnayla veya kırmızı etle Bi nebze katlanılabilir Bi tadı oluyor süslü. Ha bir de peynirle de deneyebilirsiniz. Onun dışında cidden çok kötü ya tadı.

4 aralık 2019 21:10

10. Anonim 7 peynir çıkarayım o zaman yaa sağol öneri için :)

4 aralık 2019 21:16