neden instagram kullanan erkekle olmaz? hâlâ sosyal medya kullanmayan erkek var mı? benim sevgilim kullanıyor diyen var mı?

1. benim sevgilim kullanıyor ama benimle fotoğraf atmak için :d ondan öncesinde de gördüğü ülkelerden vs değişik bi şey paylaşmak için kullanmış. toplamda 30 fotoğraf falan vardır zaten. yani öyle sürekli kendini story atan, poz kasan, işten arkadaşım ya diyip milletin storylerine dm atan(gerçekten arkadaşı olabilir bu arada, güvensizlikten değil, ama neden bunlarla uğraşsın ki? şu zamanda birbirimize zor zaman ayırıyoruz), aşırı aktif insta kullanan erkekten hayır gelmez. trust me, bu bir turnusoldür.

18 mart 2021 09:50

2. Sevgilimin priv hesap tarzi bir hesabi var. Sadece cok yakin oldugu arkadaslarini ve ilgi alanlarina yonelik hesaplari takip ediyor. Eski sevgilim cok aktif kullanirdi. Bir suru takiplestigi insan vardi ve cogu kiz. Tanidigi tanimadigi herkesi takip ediyordu. Ben de kendi kendime paranoyak oluyordum.

18 mart 2021 10:00

3. sizle fotoğraf atmak için süper süslü :) oturmuş bir ilişki herhalde düzeniniz Ne kadardır birliktesinz nereden tanıştınız Instagram dan mı?

18 mart 2021 10:01

4. İkimiz de kullanmıyoruz. O bana sen istersen aç ben açmayacağım diyor. Ayrıyken kullanıyorduk. Ben instagramı flört edinmek için kullanıyodum açıkçası

18 mart 2021 10:03

5. Benim sevgilimin de var ama arada kendi arkadaslarini takip etmek, gelismelerden haberdar olmak icin kullaniyor. çok nadir elinde görüyorum genelde Twitter kullaniyor. Ama çok Instagram kullanan erkekler biraz arsız oluyo sanki 20 farkli kıza yazıp ne tutarsa gibi davraniyorlar

18 mart 2021 10:04

6. Benim eski sevgilim kullanmıyordu. Keske simdiki sevgilim de kullanmasaydi 😂😂

18 mart 2021 10:06

7. Twitter da öyle değil mi ya,bissürü kıza yazabiliyorlar bakabiliyorlar

18 mart 2021 10:07

8. kullanıyor ama ben dahil kimse onun takip ettiklerini göremiyor 0 takipçi 400 küsür takip edilen.... daha tehlikelisi var mı bilmem :D

18 mart 2021 10:09

9. Süslum benim de twitterim var birbirimize komik seyler falan atiyoruz dkdjfjfm zaten gorsen fake dersin 20 30 takipcisi anca vardir. tabi kiz pesine düşecek olan her yerden yazabilir ama.instagramda insanlar direkt olarak kendilerini ve fotoğraflarını paylaşıyor. O yuzden daha farklı görüyorum ben kendim de kullanmiyorum

18 mart 2021 10:09

10. Benimki de kullanmıyor. Aman aman yani.. çalıştığı yerin %70i kadın ve bir de sarışın mavi gözlü oldukça dikkat çeken bir adam. Eğer kullansaydı gerçekten sinir krizleri geçirebilirdim hahahahah iyi ki kullanmıyor

18 mart 2021 10:15