neden kimse benim için uğraşmıyor cabalamiyor ?

kalbi kırılan ben olunca bile ben çabalıyorum, neden peşinde koşulan biri değilim. değersiz hissettirildim çoğu zaman, uğraşmaya değer görülmüyorum. neden bıktım bu histen, bana değer veren uğraşan kalp kırınca onarmak için uğraşan birinin olmamasından yalnız hissettirilmrkten. böyle olan var mı:

1. Erkekler çirkinsen uğraşmazlar ve peşinden koşmazlar

8 ağustos 2025 20:58

2. A1 katılmıyorum. Tamamen objektif bir şekilde söyleyebilirim ki yüzüm çirkin benim. Ama uzun süreli ilişkim ve beni el üstünde tutan bir sevgilim var. Konuyu tipe indirgemek çok sığ kalıyor bence

8 ağustos 2025 21:37

3. tiple hic alakası yok sacma guzellik algilari yapmayin insanlara ya

8 ağustos 2025 22:45

4. ilk cümlede nedenini yazmışsın zaten. aferin kalbin kırıldığı halde çabalamaya devam et sonra niye diye sor.

9 ağustos 2025 04:05

5. Süslü insan kaybetmekten çok korkuyor ve bunu da karşındakilere yansıtıyorsun muhtemelen ve seni kıran onlar olsa dahi neyse zaten küsüp gidemez, mesafe koyamaz diye düşünüyorlar. İnsan kaybetmekten bu kadar korkma, sana hak ettiğin gibi davranmayan insanların hayatından çıkması kayıp değil kazançtır ayrıca başkalarının sana davranış biçimleri yüzünden değersiz hissetmen de üzücü, kendi değerini başkalarının sana olan davranışları üzerinden ölçmemelisin. Sen kendi değerinin farkında değilsin ki kalbini kıran insan için bile sen çabalıyorsun. Kendini değerli bulmayı öğren sonra zaten davranışlarına ve hayatına giren insanlara da bu yansır.

9 ağustos 2025 10:31

6. hahaha a5 sen bensin :)) ben de kimse için çok çabalamam, kimse vazgeçilmez değildir benim için. aileme karşı bile limitlerim vardır ve çok kolay insan silebilirim bu yüzden birisi benim hayatımda kalmak benimle bir paylaşım yapmak zorundaysa o çabalamalı ben değil.

9 ağustos 2025 11:24