negatif gebelik testlerinde ikinci çizginin yeri belli oluyor mu yoksa hiç mi çıkmıyor?

çok çok dikkatli bakınca görünen bir ikinci çizgi var. ihtimal var mıdır ne dersiniz?

1. negatif çıkan testlerimin hiçbirinde çizgi asla belli değildi. silik çizgi pozitif demek ama emin olmak için 2. testi yapın.

14 aralık 2021 15:55

2. Kandan baktırmanı öneririm pozitif olabilir

14 aralık 2021 16:39

3. Negatif testte hiç ikinci çizgi görmedim bence 2-3 gün bekleyip bir test daha yapabilirsiniz ya da kesin yöntem kan.

14 aralık 2021 17:00

4. testi dün yapmıştım. çöpe atarken dedim ki demek pozitif olsa çizgi burada çıkacakmış. bugün öyle aklıma geldi bir araştırayım dedim. silik çizgi pozitif yazmışlar ama benimki belli belirsizdi. beta hcg iki günde bir iki katına çıkıyormuş galiba yarın sabah tekrar deneyeceğim bakalım. daha çok yeni denemeye başlamıştık :') olursa çok tatlı bir sürpriz olur. ben kendimi tüp bebeğe hazırlamıştım :D

14 aralık 2021 17:14

5. yazmayı unutmuşum cevaplarınız çok teşekkür ederim <3

14 aralık 2021 17:17

6. Yarım saat önce gebelik testim negatif çıktı. :') umarım güzel haberi alırsınız çok sevindim sizin adınıza. <3

14 aralık 2021 18:11

7. Hamileliğin çok erken zamanlarında oldukça silik çıkıyor süslü, umarım herşey gönlünce olur.

14 aralık 2021 18:40

8. ya bakalım sonuç ne olacak heyecanlıyım. a6 ikimiz için de temennim bu; umarım hayatımıza en doğru zamanda girerler.

14 aralık 2021 19:24

9. Süslü istiyormuşsunuz o yüzden umarım gerçekten pozitiftir ve eğer öyleyse de hayırlı olsun :) kuzenimle daha geçen konuştuk o şu an hamile, onun da böyle ikinci çizgi çok silik çıkmış hatta ben neredeyse göremedim bile haha. Ama o görmüş işte demek ki diğer negatiflerde hiç çıkmadığı için fark ediliyor, sonra erken gebelik testi yapmış onda daha belirgin bi şekilde ikinci çizgi çıkmış yine, sonra kan testi ve bingo. Yani bence hamilesiniz. Umarım çok kolay ve mutlu, huzurlu bir hamilelik geçirir ve bebeğinize sağlıkla  kavuşursunuz. İçimden de erkek geçti nedense ama nolursa olsun, sağlıklı olsun :)

15 aralık 2021 03:11

10. 4 haftalık hamileyim. Çok teşekkür ederim ❤️🥲