nesrin cavadzade saçının sırrı ne?

evet çok gür saçları var ve düz kesim. krepe de vardır. benim de gür ve dalgalı saçlarım var ama düz kesimle dalgasını tamamen yitirip kafama yapışıyor, asla hacimlendiremem. katlı kestirip- vigo ile kurutup krepe atıyorum bol bol ama o hacmi asla koruyamıyorum. dalgalı saçı hacimlendirmenin, daha doğrusu hacmi korumanın sırrı ne?

1. benim saç kesimim onunkinden daha uzun ve katsız ancak bende de o kabarma oluyor hem de ne krepe ne bir sey yapıyorum. şeyden dolayı belki; saçım ince telli ve yaz aylarında falan hic saçım acık gezemem tepeden iki kere Bağlarım üçüncüde at kuyruğu yapar gibi icinden geciripi bırakırım(anladınız siz, ev topuzu fjfjfj) sabah falan açtıgımda diplerimden üç, dört parmak sonrası doğal dalga ve kabarık oluyor.

23 temmuz 2018 23:02

2. iyi de kadın tatilde yataktan çıktığında bile saçı öyle

23 temmuz 2018 23:05

3. evet ben de tatil fotoğraflarında bile birebir aynı saçla görünmesinden biraz da maharetin kendinden olabileceğini düşündüm. @1.anonim, dediğiniz yöntemi ben de duydum hele de düz saçlı arkadaşlarımdan ama onu yapabilmek için saçların baya uzun olması gerekiyor (kısa ve hacimli saç isteyen biri için uzun) en fazla omuzlarda olan saç ile de dediğiniz yapılabilir mi?

23 temmuz 2018 23:08

4. O yöntem dediğim şey yıkadıktan sonra topuz yapıp kurumaya bırakmak, açınca dalgalar oluşması

23 temmuz 2018 23:10

5. ben birinci anonim^^

süslüm bağlanamayacak derecede mi? Eğer öyleyse de-denemedim ancak- masayla kalın dalgalar yapıp saçların çıkma yönüne ters yani alnına doğru firketeyle tuttur yat. ters yönde olduğu için diplerden bir hacim geleceğini düşünüyorum birazda içten krepe işi çözebilir

23 temmuz 2018 23:21

6. woooooooow harika fikir! firketeler kafama batmazsa aşırı umutlandım, hemen bu gece deneyeceğim ufff

23 temmuz 2018 23:26

7. ^^

sekizinci süslüm zaten bu saç gerçekten yapımı zor eğer doğuştan ve saç yapısından değilse. o yüzden mutlaka dıştan müdahele ister dışa dönenleri pressle hafiften döndükleri yerlerden sonra hemen altlarına krepe nefis olur bence

soruyu soran süslüm hadi olcak inşallah

23 temmuz 2018 23:32

8. süslü saç teli biraz kalınsa-yani aşırı ince telli değilse- o boyda kesimle gür ve hacimli görünmesi normal.

23 temmuz 2018 23:39

9. Tam emin değilim ama prof kullanım için olan saç spreyleri işe yarar bence. Lorealinkiler iyi dye duymuştum kuaförümden. Topuzlarda kullanıyormuş. Saç diplerinize onlardan sıksanız tüm güm hacimli olur.

24 temmuz 2018 00:30

10. dalgalı saçlarım var, duştan sonra üstten toplayınca ve diğer gün açınca öyle oluyor. aynı saç boyutuna sahibim, tamamen saç yapısıyla alakalı. ama onlar ne bakımlar ne şeyler yaptırıyor onun etkisi de olabilir. ben bakım falan yapmıyorum düz topluyorum jfgh

24 temmuz 2018 01:51