yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    7 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    nişan için ne hediye alınır????

    çok yakın arkadaşımın nişanı var ancak şuan altın alacak durumum yok.. evde değil salonda alacak altına alternatif ne yapılabilir arkadaşlar 🤷🏻‍♀️ev eşyası falan alsam oraya götürmek saçma olur diye düsünüyorum ama bilemedim fikir almak istedim .. hatta elim boş gitmeyi bile düsündüm ama çok mu ayıp olur acaba off 🙄 (şunu da belirteyim nişan benim için aile arasında yapılması gereken bir sey böyle salon nişanlarını çok garip ve gereksiz buluyorum... ) 

    1. Benim bildiğim nişanda hediye alınmaz.

    16 haziran 2018 08:06

    2. Nişanda hediye takilmaz. Ancak dugune gelemeyecek kisiler ya da aileler çok isterse taki yapar. 

    16 haziran 2018 09:28

    3. Salonda yapılan nişanda takı oluyor süslü.herkes gayet düşün gibi sıraya girip takı takıyor.benim gördüklerim hep böyleydi daha doğrusu.ama hediye alıp getiren de çok oluyor,gelin/damadın annesini tebrik edip hediyelerini veriyor insanlar.gözlemlerim bu yönde oldu gittiğim salon nişanlarında.

    16 haziran 2018 11:14


    4. Bana da yapılmaz gibi geliyor ama elim boş gitsem çok mu tuhaf olur bilemedim 😞 İmkanım olsa düşünmez alırdım ama o da yok 🤷🏻‍♀️

    16 haziran 2018 12:04

    5. Çok yakın arkadaşım demişsiniz. Zaten sizin durumunuzu az çok biliyordur. Benim arkadaşım da takamamıştı ama bekarlık zamanlarımızda beraber çektirdiğimiz fotoğrafları polaroide bastırıp hediye etti. Altınlar, paralar harcandı gitti ama onun hediyesi hala evimin baş köşesinde. Yanında olmanız yeterli olur. Benim her zaman yanımdaydı. Tuvalete gittiğimde bile tarlatanı tutan kişi oydu. Bunlar benim için altından ya da paradan daha önemli. Eminim sizin arkadaşınız için de daha önemlidir. 

    16 haziran 2018 12:50

    6. Nişanım evde oldu. Arkadaşlarım bir şey getirmediler. Zaten sadece nişanlımın ailesi takı seti taktılar. Nişan günü çok telaş oluyor. Servis vb gibi olaylarda arkadaşlarım allah razı olsun çok yarışmacı oldular. İnanın bilezik taksalar bu kadar hoşuma gitmezdi. Düğünde takarsınız :)

    16 haziran 2018 15:49

    7. Zevkini falan çok iyi bildiğim için evde ya da mutfakta kullanabilecegi bir şey alıp sonradan götürmeye karar verdim kızlar 😇 belki dediğiniz gibi daha kalıcı olur beni de sarsmaz. şuan takmak için 100 lira bile ayıramıyorum 😥 

    16 haziran 2018 18:18