nişanlımın babasının söylediği bir şey aklıma takıldı?

sy

1. Kayınpederim ve babam konuşmuş geçenlerde ve babama nişanlım için çok çabuk aileye kabul ettiniz hemen kızı verdiniz evinize aldınız filan demiş. Nişanlımla uzak mesafedeyiz. Şehrime geldiğinden de ailem bir kaç gece evde misafir eder. Dışarda para harcamak yerine evinizde oturun konuşun rahat rahat derler hep. Bu cümlesinden ben, beni kabul etmediklerini vr hala sınadıklarını anladım. Siz olsanız ne düşünürdünüz. Nişanlıma soramdım çünkü ailesiyse problemli kıyameti koparır bu nasıl laf diye.

31 mart 2019 16:51

2. bu bence nereye çekseniz gelir. kötü de algılanır iyi de. bence şimdilik bir şey yapmayın, net kötü şeyler duyarsanız o zaman sorgulayın derim.

31 mart 2019 17:01

3. Cevap verdiğiniz için teşekkürler öncelikle

Size saçma gelir belki ama bizim mantığımıza uyuyor. Babamla onunla konuşmak istedi çünkü yaza düğün yapıyoruz ve karşı taraf hiç adım atmadı henüz ailem de olaya katkılarını merak etti

31 mart 2019 17:02

4. Tavırları ve daha önceki konuşmalarını filan düşününce istenmediğimi düşündüm açıkcası. Ki ben onları hep arar sorarım düşkünümdür

31 mart 2019 17:04

5. Bana da pek iyi niyetli gelmedi bu sözler. Yani düşünmekle kalmayıp söylemesine anlam veremedim. Bence sevgilinizle de paylaşın bu diyalogu, iletişim daha önemli sinirlenmesinden.

31 mart 2019 17:42

6. Masraf olmasın mantığı da gayet anlaşılabilir bir şey. İlla otellere para saçılması kural sanan bir kitle var bu sözlükte.

Bir de yazarken unutmuşum, belki benim abartmamdır ama kayınpederinizin sözü, siz de amma meraklıymışsınız bizim oğlana anlamına geliyor gibi hissettim. Onların maddi durumu sizin ailenizden iyiyse sizden şüphelenmiş bile olabilirler.

31 mart 2019 17:45