nolur öpüşme taktikleri verin süslüler? çok kötü öpüştüğüm söylendi baya alındım açıkçası, bir öpüşmeyi ne güzelleştirir?

1. kim nasıl söyledi ya

4 temmuz 2021 18:45

2. monoton bi şekilde aynı şeyleri yapıp duruyorsan, dilini sert kullanıyorsan ya da hiç kullanmıyorsan, ya da ne biliyim vitesi zamanla arttırmadan direkt bodoslama dalıyorsan falan belki öyle demiş olabilirler ama zaten söyleyen abartmıştır yani çok kötü öpüşme ne olabilir en fazla

4 temmuz 2021 18:47

3. bol bol öpüş süslü.d

4 temmuz 2021 19:06

4. Öbüşmeg

4 temmuz 2021 20:08

5. kötü öpüştüğünü düşündüğüm insanlar ya ağzını çok açan ya da çok az açan insanlar oldu ya da böyle köpekler gibi neredeyse tüm yüzümü yalayacak olanlar. bunları yaptığınızı düşünmüyorsanız sorun direkt sizde değildir de aranızdaki uyumdadır bence.

yine de taktik veriyim güzel öpüştüğümü söylerler hep çünkü. Diğer süslülerin dediği gibi birden bodoslama dalmamak çok önemli, ben genelde önce hafifçe dudaklarımı değdirerek daha ''gentle'' dokunuşlarla başlıyorum, daha sonra dilimi da kullanıyorum ama asla abartmadan. karşı tarafın dilini dilimin ucuyla değdirmek, arada dudaklarına yine dilimin ucuyla değdirmek gibi. ay nasıl anlatılır bilmiyorum çoğunu düşünmeden yapıyorum çünkü ama anlatabildim umarım. :d misal dondurma yalıyor gibi abanmak değil de böyle daha nazik ve öpüşmenin şiddeti arttıkça sertleşmek daha güzel bence. bir de kesinlikle elinizi karşıdakinin yanağına götürün, saçını tutun vs yani bu tarz ufak hareketler bana yapıldığında da ben karşıya yaptığımda da çok iyi oluyor. Dil kullanımı gerekli evet ama fazlası ya da köpek gibi yalaması karşı tarafın inanılmaz irrite ediyor beni.

4 temmuz 2021 20:15

6. a6ya tamamen katılıyorum. Bi de spontane durumlar dışında ciddi ilişki filansa karşınızdakiyle açık bi şekilde iletişim kurun bence mesela ben çok sert dil hareketleri olunca ya da dediğim gibi bodoslama girilince hoşuma gitmediğini söylemiştim, siz de sorabilirsiniz böyle bir samimiyet varsa.

4 temmuz 2021 22:31

7. Ağzını komple açınca ne mi yapmak gerekiyor?

Ayağını sok, bi daha açamasın o kadar.

5 temmuz 2021 16:14