odtü faika demiray yurdu hakkında?

merhaba ben bu sene odtülü oldum ve bu yurt çıktı. bu sene hazırlık okuyacağım. bu yurtta kalmış olan, bu yurtla ilgili tavsiyesi olan var mı? hazırlık binasına ne kadar uzaklıkta? çok uzak olduğunu söylüyor herkes gözüm korktu açıkçası. ringler vb. ne durumda? kantininde fiyatlar nasıl?

1. Süslü merhaba. Ben 3 yıl önce yaklaşık 2 yıl kaldım faika'da. Bence tatlı bi yerdi, numaralılara göre daha rahat. 2 farklı oda var biri masalar dolaplar falan diğeri yatak odası. 4 kişi kalmak rahatsız etmeyecekse güzel bir yer. Bizim yurtlar merkezdeki yurtlara oranla evet daha uzak, ama bölümden bölüme de değişiyor. Ki merkezde kalanlar bile ringle gidip geliyor bölümlerine o yüzden uzaklık gözünüzü korkutmasın. Neredeyse 12ye kadar sürekli ring var, yoksa da otostop şansınız var zaten. Benim okuldaki son yılımda bu bölgenin tek sorunu köpeklerdi, bilmiyorum belki duymuşsunuzdur yıllarca okulumuzdaki köpekler dünyanın en tatlı varlıklarıyken son yıllarda dağ bölgesindeki inşaattan falan kaçan yabani köpekler kampüse indi. Bu civarda da baya saldırı olayı vb oldu. Su an düzelmiş midir tam bilmiyorum. Anonim yazmiyorum daha spesifik sorulariniz varsa mesaj atabilirsiniz.

9 eylül 2019 15:58

2. Faika demiray yurdu çok güzeldir, yanında erkek yurdu olan isa demiray ve adını unuttuğum bir yurt daha vardı. numaralılara göre cok daha yeni ve konforludur. kantininde ekmek arası yiyecekler satılıyordu, yemekhanesinde de 4 5 çeşit yemek çıkıyordu fakat bu yemekhane kısmının pahalı olduğunu hatırlıyorum. bahçesi yeşildir çimlerde yayılabilirsin, en alt katta çamaşırhane, çizim odaları vardı. her katta etüt odaları ve mutfak bulunur. banyo ve tuvalet katta ortak kullanılır.

Hazırlık binasına tüm yurtlar uzaktır, ring kullanmak günlük hayatını zorlamaz. yurdun karşısında ring durağı vardı. istenirse heryere yürünür o kadar uzak bir yurt değildir. genelde öss derecesi yüksek olanlar bu yurda yerleşiyordu diye hatırlıyorum emin olmamakla birlikte.

Hayırlı olsun çok güzel zamanların geçsin :*

9 eylül 2019 22:29

3. çok teşekkürler herkese bölümüm uluslararası ilişkiler :) yorumlar biraz gözümü korkutmuştu biraz içim ferahladı

9 eylül 2019 22:37

4. Süslü ben de ir mezunuyum, bizim bölüme numaralılardan daha yakın :) hayırlı olsun şimdiden.

10 eylül 2019 07:31

5. yanıtınız için ve anonim olmadığınız için çook teşekkürler süslücüm. izninizle size sorularım olursa mesaj atmayı çok isterim.

11 eylül 2019 18:19

6. Tabi süslüm ne zaman isterseniz :)

11 eylül 2019 19:08