okey zero prezervatif kullanıp memnun kalmayan yırtılma sorunu yaşayan var mı? veya ince prezervatif önerisi olan?

sb

1. Fena degil suslu ya bizde yirtilmamisti.

4 aralık 2024 22:27

2. acaba ben takarken tırnaklarımla mı yırttım anlamadım ya ondan sordum yani

4 aralık 2024 22:33

3. Hiç yırtılma yaşamadık okey zero'da.uzun zamandır durex yok ötesi kullanıyoruz,onda da bir sefer yaşadık.

4 aralık 2024 23:00

4. Dha önce yazdım yine yazayım, kondom bu kadar kolay yırtılan bir şey değil. Ters takmak, erisine hava bırakmak, penise fazla küçük gelen yahut büyük gelip cinsel ilişki esnaında ileri geri oynayan kondomlarda yırtılma olabilir. Normalde en ince kondom bile kolaylıkla yırtılmamalıdır. Şunu yırttık bunu ettik diyecek kadar kondom yırtıyorsanız bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz, o ne ise onu tespit edip düzeltmeye bakın.

5 aralık 2024 00:09

5. Yine erkekler basmış burayı.

5 aralık 2024 00:17

6. a4 neden yırtıldı inan bilmiyorum ben prezervatif takmayı bilmiyordum ilk birlikteliğimdi zaten heveslendim ama sonrasında fark etmiştik teşekkür ediyorum

5 aralık 2024 00:37

7. Benim favorim durex yok ötesi ultra kaygan. Ok'lerdeki plastik kokusu rahatsız ediyor beni baya ancak ben geçen ay bir süre sevişemedikten (denk gelmedi diyeyim) sonra durex'ten de değişik elmamsı bir koku almaya başladım. Yırtılma sorunu da takmayı beceremeyen partnerlerimde yaşadığım oldu. Çorap gibi giymeye çalışan tipler takarken yırtıyor mesela

5 aralık 2024 01:13