olive alt tonlu süslü var mı ?

nasıl anlamıştınız ilk olarak? ben de şüpheleniyorum ve bi sürü video izledim ama bi türlü çözemedim yav.

1. var olmaz mi cool oliveim ben. supheye mahal birakicak bi sey yok tenimin altindaki yesil ton cok bariz jfjejf kisin bembeyazim yazin dikkatli sekilde gayet guzel bronzlasabiliyorum duz cool alt tonlar bronzlasamaz mesela direkt kizarip yanar. ama bronzlugum parlak turuncu olmaz sicak alt tonlu insanlar gibi, daha topraksi mat bi ton olur. koltukaltimda, agiz cevremde hiperpigmentasyon yok ama derinin ince oldugu yerler oldugu icin o yesil alt tonu net gorebiliyorsun. baskalarinda cok guzel duran nude pembeler bende olu gibi durur, pembe alliklar turuncumsu seftalimsi gorunur. makyaj malzemesi bulmak zordur. fondotenlerde her zaman notr renklere gitmek gerekir coollar cok pembe kalir warmlar da sapsari gibi gibi

4 mart 16:04

2. Ya evet bunlar söyleniyor ama kaçta kaçı olmalı misal bi ciltte? Örneğin ben güneşte bronzlaşmam, kızarırım ama nudelar bende de dediğin gibi durur soluk tenliyim. Damarlarıma bakınca mor yeşil görüyorum. Fakat senin dediklerine bakınca zaten çok önceden fark ettiğin anlaşılıyor ben de anlardım herhalde diyorum o açıdan. Mesela warm fondötenler bende çok sarı durur; cool tonlar pembe durur ben daha bej gibi görürdüm kendimi ama olive olabilir miyim dedim önüme düşen videolar yüzünden... Güya açık tenlerde olive olmaz deniyordu ama oluyormuş...

4 mart 16:11

3. Cool da değilim neutral olduğuma karar vermiştim bu arada. Kendime en yakıştırdığım renklerse koyu ama canlı mavi ve bordo ilk aklıma gelenlerden.

4 mart 16:13

4. ben de öyle oldugumu dusunuyorum ama cool mu neutral mı warm mıyım cozemedım. a1 süslüye katılıyorum. makyaj malzemesi bulmak zor. ben kendime koyu mor, yeşil, haki ve saks mavisi gibi renkleri yakıştırıyorum.

4 mart 16:58

5. ben kesinlikle olive-warm alttona sahibim. pastel renkler beni çok solgun gösteriyor. pembe yakışmıyor. uyandığım andan yatana kadar renk değistiriyorum. havanın tonu bile rengimi etkiliyor. yazın çok hızlı bronzlaşıyorum bi de. damarlarım mavi ve yeşil karışık. en çok yakışan renk bordo, lacivert , siyah. ara tonlar hic gitmiyor. o kadar zor bi sey ki. uygun renkleri yakaladığında asiri guzelsin ama onu bulmak cok zor o yüzden kendini beğenmeme hissi olusabiliyor.. cool olmak belki bi tık daha iyi olabilir

4 mart 20:08

6. Şeftali ve mercan allıkların leş gibi durması, satürasyonu yüksek pembelerin çingene gibi patlaması, satürasyonu Yüksek rujların maske gibi durması, krem renkleri deve tabanları çok modayken aldığım parçaların beni resmen gri yeşil göstermesi ile araştırmaya girdiğim anda baaaam ilk tıkta reddit fairolives postları düştü önüme ve olay çözüldü sjdkcjsckl

5 mart 12:53

7. Bu arada uzun süre warm alttonluyum sanmıştım olivelik sebebiyle ancak neutral olduğumu düşünüyorum artık, çünkü beyaz altın ve rose gold tenime çok iyi giderken sarı altın kötü duruyor. mavi renk tenime çok iyi gidiyor indigo, lacivert, cornflower resmen yüzümü parlatıyor.maviyr komşu petrol, teal, sage de yakışıyor. Diğer renkler olarak bordo, mürdüm, koyu mor, zümrüt yeşili, haki, soğuk beyaz, siyah ve orta-koyu gri.

Kiremit, hardal, sıcak hakiler, pembeler hiç olmuyor, sarı ve turuncu bronzlaşmadığım sürece yakışmıyor.

5 mart 12:58

8. Çok teşekkürler kızlar, bu bilgi ve tecrübeler ışığında kendimi inceleyeceğim ama sanırım değilim ya çok bariz farklar anlatıyorsunuz. Bi de ben hiç doğru düzgün makyaj yapmadım, şöyle güzel bi fondöten alayım cilt rengimi eşitlesin diye çıktığım yolda cildime dair hiçbir şey bilmediğim ortaya çıktı 😅 ruj da sevmiyorum lip balmım mauve tonlarında, bana nude gibi olan o. (Sürdükten sonra fazlasını da alıom çünkü)

5 mart 13:38

9. anaonim 4 tam beni tarif ettin :) biraz daha tavsiye verebilir misin (yeni keşfediyorum oliveliğimi ) makyaj giyim hepsi olur :)

5 mart 19:24