online fal baktırmak istiyorum, önerisi olan?

süslüler eleştirmeyin lütfen, ama bazen cidden tüm seçenekleri değerlendirip asla karar veremediğiniz anlar olur ya. öyle bir noktadayım. iyi ve kötü arası bir seçim değil de iki bilinmez arası, ve öyle ilişki vs gibi bir konu değil. ve gerçekten de arkadaş ve ailemden objektif yorum alabileceğimi de sanmıyorum o nedenle resmen %50 %50 olduğum için aklıma fal baktırmak geldi. hiç fal baktıran biri değilim ama bi yandan da inanırım kolayca küçük bi kahve falı falan bakıldığında bile dkdkxkke. yani aslında bence kendi içimde, farkında olmadan hissettiklerimi daha iyi ortaya çıkarırım belki hangisini daha çok istediğimi fark ederim gibi. önerisi olanlar paylaşabilirse çok sevinirim

1. Piyasada baktirmadigim falcı kalmamış olabilir bir ayrılık yaşadım. (link: https://twitter.com/katinaaskk?t=Pv7lsxtf0s1hpsg9bX3E9w&s=09 ) anın enerjisini ve geçmişi nokta atışı bildi şok oldum gelecek için henüz vadesi gelmedi

4 temmuz 2023 10:19

2. Ya bunlara ibanla para göndermekten çekiniyorum ben kim oldukları belli değil neticede

4 temmuz 2023 10:52

3. Süslü ben Twitter'da ve arkadaş tavsiyesiyle telefonda baktırdım tinsele bile ulaastim numarasına hepsi bir şekilde ilişkideki gidişatı söyledi ama bu hanım efendi nokta atışı bitiş sebebini söyledi bilmiyorum baktirdin mi ? Bir kisi daha var o iskambil bakıyor geçmiş anın enerjisi onda da doğruydu ama gelecek için verdiği ilk vadelerde dediği olaylar olmadi

9 temmuz 2023 14:53

4. (yazar: anonim 1) süslü vade tutmadı dediğiniz verdiğiniz linkteki hesap mıydı

9 temmuz 2023 15:03

5. Yok o değildi telefonda iskambil bakan bir hesaptı. Bu linkteki kişi 6 haftalik bir vade verdi haziranin 2. Haftası baktırdım temmuz sonuna kadar . Sen kime baktirdin süslü ?

9 temmuz 2023 15:30

6. ilişki danışmanı (spinozistgoru) diye bi hesaptı süslü. Hani en azından anın enerjisi ve bana dair tespitleri tutsa hadi neyse diyeceğim ama maalesef asla uyuşamadık bu hesapla.

Twitter'da çoğu hesaba baktırdım süslü. Genelde de anın enerjisi bana ve karşı tarafa dair söylenen şeyler tutarlıydı. Ama benden ötürü mü bilmiyorum asla asla vade tutturan biri denk gelmedi bana

9 temmuz 2023 15:48

7. Kimlere baktırdın süslü hilal tarota arkadaşım baktirdii çok olumsuz konusmus umarım çıkmaz dedikleri dedi yani

9 temmuz 2023 15:54

8. Sevindim süslü benim için verdiği vadeye de az kaldı bakalım ... Hangi fala baktırdın süslü? Ve bildiği şeyler her falcinin söylemeyeceği spesifik şeyler mi ? Umarım dedikleri olur benim için dediği vadedeki olayın gerçekleşmesini çok istiyorum

23 temmuz 2023 21:41