ordu'lu erkekleri nasıl bilirsiniz sözlük ahalisi?

herkes aynı olmaz tabi de bildiğiniz şeyler var mı? ortak özellikleri? :d

1. pek iyi şeyler bilmiyorum haklarında.

6 mayıs 2020 09:32

2. ne gibi mesela süslü anlat yaa

6 mayıs 2020 09:41

3. Alevi’si iyidir onun dışında beş para etmez

6 mayıs 2020 10:04

4. para hesabı çok yaparlar ve çapkınlar, iki arkadaşım var ordulu ikiside aynı.

6 mayıs 2020 10:13

5. valla karadenizliler genellikle cabuk sinirlenen insanlar. onun disinda bence tipi duzgun karadenizli erkek orani belki baska yerlerden daha fazladir. izmir gibi sabah aksam kendi reklamlarini yapmadiklarindan pek bilinmez ama renkli gozluleri falan vardir. yanlis bilmiyorsam tarkan ve murat boz da karadenizliler. karadenizliye bakarsam tipinden dolayi bakarim xdasdf.

6 mayıs 2020 10:15

6. Akrabalarımın bir kısmı ordulu, mesela dedem rüya gibi bir adam zeki, esprili, çalışkan, sadık ama başka erkek akrabalarım genelde evliliklerinde hep problem yaşadılar. Bu arada ordu'da doğmadı hiçbiri köken olarak oralılar.

6 mayıs 2020 10:43

7. koşarak uzaklaş orduluyum

6 mayıs 2020 11:01

8. koşarak uzaklaş artı 1. tabi herkes aynı olmaz ama benim üniersiteden beri konuştuğum bir çocuk vardı ama aynı şehirde değildik o başka yerde okuyordu 5-6 yıl ara ara konuştuk hep sonra bu askere gitti geldi filan bana açıldı yıllardır bu günü bekliyormuş artık önünde hiç bi engel kalmamış filan. benim de o sırada erkek arkadaşım vardı ona da üzülmesin diye söylemedim ama bunun olmayacağını söyledim yine farklı şehirlerdeydik zaten o beni ikna etmeye çalıştı beraber iş kurarız aynı şehirde yaşarız şöyle mutlu oluruz böyle mutlu oluruz bir sürü hayal. bir kaç ay sonra sevgili yaptı :) hala bana yazıyordu ama. neyse bir sene geçti sonra yine bi şekilde konuşmaya başladık. ikimizin de sevgilisi yoktu bu sefer ben istanbulda o gaziantepteydi iyice uzaklaşmıştık. benim için bi haftasonu istanbula geldi. sevgili olduk filan sonra uzatmayalım yaza evlenelim dedi. yine bir sürü hayale beni inandırdı. dedim yıllardır peşimde demek gerçekten istiyor beni seviyo. sonra çok değişik özellikleri ortaya çıktı. hiç bi erkekle dışarıda oturamazmışım. kafede bile oturup çay içemezmişim. yobazın teki çıktı. ki kendisi üniveristede öğrenci evinde bir sürü kız arkadaşıyla kalmış bir sürü kişiyle de birlikte olmuştur eminim. bi de antalyada okudu. sonra bana hiç bi şey söylemeden beni terk etti. bi açıklama bile yapmadı. şimdi de kendine kapalı bi sevgili bulmuş. kendin yap yap ama evlenirken hiç bir erkekle bile konuşmamış kız ara. allahın geri kafalısı. sinirlendim yine

6 mayıs 2020 12:24

9. Kaç henen kaç.

Bu kadar niteliksiz ve karaktersiz başka erkek yok.Aldatma, erillik, düzenbazlık üstüne tembeller.Sana cimriler ama gidip escortlarla yemeye cimri değiller.asla sevgili eş baba olacak hatta arkadaş olacak adam değiller.üsteki süslüye katılıyorum aleviler(fatsa) hariç.

6 mayıs 2020 15:34

10. Boyle bi soru sormak mantikli mi sizce her yerde inanamayacaginiz kadar cesitli insanlar var keske kategorize etmek boyle kolay olsa hayat cok basit olurdu

6 mayıs 2020 16:42