orijinal ugg yagmur kar vsde kisa sureli giyilir mi?

kizlar selam, daha hafif hava icin botlarim var ama hava sogudugunda giyilecek bot olarak ugg almayi dusunuyorum. gun icinde yalnizca ofise giderken 15 20 dk disarda olacagim ama illa yagmur vs yagarsa temas eder. bu kadarlik yagmurda da leke vs yapiyor mu? kullananlardan tavsiye alabilirsem sevinirim. tesekkurler

1. Üzerine sıkmalık özel spreyler var yağmurdan koruyan, yani yıllar önce vardı ben kullanıyordum.

4 kasım 2022 15:34

2. Senelerce ugg kullandım yağmur, kar her havada tepe tepe giydim hala lekesiz, yırtıksız taş gibi duruyor. Modelinden sıkıldığım için artık ev botu olarak kullanıyorum.

4 kasım 2022 16:45

3. süslü 50tl gibi bir fiyata sprey almıştım a1'in dediği gibi onu sıkıyorum, leke falan olmuyor su da geçirmedi

4 kasım 2022 16:57

4. Herkese cok tesekkurler <3 <3

4 kasım 2022 17:30

5. Bu arada siyah rengini kullandım uzuun yıllardır hala da taş gibi, birkaç senedir sıcak bir ülkedeydim kullanamamıştım, şimdi tr de giyeceğim. Çok yağmurlu havalarda giydiğimi hatırlamıyorum ama karsa giyiyiordum. Hiç üşümedi ayağım. Ama kuru soğukta falan mükemmel, ayaktan çabuk üşüyen ve sık hastalanan biriyim. Çirkinler ama sağlığım için giyiyiyorum. Benşmki uzun tabii kısa olanları daha güzel bence

4 kasım 2022 18:40

6. Giyilir ancak sorel falan öneririm bu şekilde giyime ugg benzeri hem cosy modeleri var hem de tam uygun hava muhalefetlerine.

5 kasım 2022 14:32