"orospu" tanımı kisiden kisiye degisiyo galiba?

escort olana da deniyo. metres olana da deniyo. zengin sevgili ya da zengin koca pesinde olana da deniyo. suh bakısları suh gülüsleri olana da deniyo. dekolteli kıyafeti olana da deniyo. sadece bordo oje sürdügüm icin bugün bana da dendi. "orospu" nedir?

1. Kadınsan eğer orospusun, illa ki birinin gözünde öylesin, kimi için sevgilin varsa, kimi için mini giydiysen, kimi için başın kapalı ama çarşaflı değilsen, kimi için çarşaflı ama üniversiteye gidiyorsan, kimi için onu reddettiysen, kimi için sokakta gülüyorsan.

Benim için cinsiyetsiz bir küfür orospuluk, ne para için ne de zevk, bence kötü ahlaklı kişi demek, net tanım yapamam ama milleti birbirine düşüren, inat olsun diye farklı farklı kişilerle ilişkiye giren, insanların, arkadaşların arasını bozan, aldatan ve bundan pişmanlık duymayan, yalan söyleyen, kandıran, sırf anlık hazlar ya da çekememezlik uğruna tanıdığının sevgilisi ile eşi ile flört etmeye çalışan, yatan kişidir, arakdan iş çevirendir. İnsanları bilerek tahrik edendir sadece cinsel anlamada değil

22 ocak 2022 12:17

2. Kimin senin için ne dediği önemli değil, orospu dediyse kendisi öyledir, kendi zihniyeti, fikirleri orospu demek ki

22 ocak 2022 12:19

3. para karşılığı bir erkekle ilişkiye giren bunu meslek olarak yapan kadına denir ama bizde con geniş bir kullanımı var orospunun. en çok da hakaret olarak kullanılır erkeğe bile kötü bir şey derken orospu çocuğu derler kadına gider laf bir klasik yani.

22 ocak 2022 12:35

4. Zaten tüm küfürler kadın bedeni üzerinden ilerliyor, orospu, orospu çocuğu, a*cık,beni mikerim, kevaşe, gerçi bir erkek bir erkeği de mikebilir ama genel olarak erkeklerin yaptığı bir eylem, senin ananı mikim . Herşey kadın bedeni üzerinden ne yazık ki küfürler de, ahlak da, tüm yargılar da, dinlerin yasakları bile.

22 ocak 2022 12:42

5. Kadın olmak yeterli

22 ocak 2022 13:07

6. Merhabalar Ortadoğu'ya hoşgeldiniz :) burada kadınler, erkekler kadına orospu der. Kadının ne giyeceginden nasıl davranacağına erkekler bahseder. Komik değil mi evet çok komik :)

22 ocak 2022 13:29

7. Bir söz duymuştum... P.ezevenge herkes o.rospu.

22 ocak 2022 13:59

8. Anonim 6,söz  çok iyiyşmiş kez duyuyorum, ne kadar doğru

22 ocak 2022 14:26

9. Bir erkegi reddedene de o erkek ve çevresi tarafından deniyor suslu.

22 ocak 2022 17:11

10. bu ülkede hepimize bir gün denilmiştir süslü bu ülkenin erkeklerinin sadece kadınlara orospu yaftası yapıştırmaya gücü yetiyor. böyle tatmin oluyorlar. saçını sarı yapman bile yeterli olur bunun için ya da kırmızı ruj sürmen. hiçbir şey yapmasan bile sırf taytla dışarı çıkmışsın diye bakıp orospu derler. gerçekten hepimize çok üzülüyorum. hiçbir şeyi umursamadan yaşamak o kadar zor ki, hiçbir erkeğe de güvenmeyin her an gözlerinde orospu oluverirsiniz.

22 ocak 2022 18:39