otrivine mentol burun spreyi hakkında?

eczacı, doktor bilumum tıp öğrencisi süslüler. bu illet malum bağımlılık yapıyor. ben 2 ay falan kullandım bunu, artık burnum öyle bir tıkanıyor ki ne yatabiliyorum nefes alamamaktan ne de normal yaşamıma devam edebiliyorum. yaklaşık 2 haftadır falan sıkmamaya çalışıyorum zorla nefes almaya çalışıyorum. tamam bağımlısı olmuşumdur, burnuma çok büyük zararlar verdi belli farkındayım ama düzelme ihtimali yok mu? yani 1 yıl ara versem de artık rahat nefes alamayacak mıyım? yoksa zamanla düzelecek bir durum mu? lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

1. Yapar , bunu akut böbrek yetmezliğini anlatırken hocamız yaşlı bi hastasından örnekle anlatmıştı kadın otrivine sıkmadan duramıyomuş böbrek yetmezliğine kadar yolu var ben de sayenizde cidden troll olmadığını gördüm ne diyeyim bence bu durumdan bi doktora bahsedin

15 haziran 2018 02:01

2. İnternette çoook fazla bu sorunu yaşayan insan varmış aslında, ama 12 - 15 yıl devam edenler varmış, ameliyat falan oluyorlarmış aslında ama ben o kadar uzun kullanmadım umarım öyle bir sonu olmaz 😣 Bi de yaşayan insanlardan okudum, bırakıp 3-4 ay benim gibi burnu tıkalı gezip düzelenler varmış 😄 deneyeyim ben bunu, teşekkür ederim süslücüm :)

15 haziran 2018 02:08

3. Öncelikle tıp öğrencisi yada eczacı değilim ancak bu lanet şeyi görünce bir iki kelam etmek istedim. Bende bahar alerjisi var malum bu mereti de eczacı önerisiyle aldım ancak uyarılmadım 5 günden fazla kullanmamak gerekiyormuş. Ben tabi rahatladıkça kullandım , yaklaşık 4 hafta kadar gece uyumaya yakın falan. Sonra bir gün nette bunun haberine denk geldim ve acilen çöpe attım. Ancak ondan sonra kalıcı olarak sanki burun tıkanıklığı bana kaldı. Dün de doktora gittim artık dayanamayıp ve burun kemiğimin eğri olduğunu ve tabiki bu spreyi de kullandığım için burnumun alıştığını söyledi ve sonuç olarak ameliyat dedi tabi eğrilik de burada temel faktör. Ancak bu kadar kötü olma sebebim bu meret :( sonuçta önceden de eğriydi ama bu kadar tıkanmıyordu

15 haziran 2018 02:08

4. 😣 Çok üzüldüm sizin adınıza, kendi adıma da korktum , ben uyarıldım eczacım tarafından ama çok güzel rahatlatıyordu 😖 dayanamadım şahsen. Ben bırakmayı deneyeli Bi 2 hafta falan oldu, ilk zamanlar nefes almakta ciddi anlamda zorlanıyorum. Şimdi biraz daha iyiyim aslında ama hala hafiften tıkanıklık var, o derin nefes alma hissini tadamıyorum 😣 umarım iyileşirsiniz sizde çünkü bu çok lanet bir durum

15 haziran 2018 02:13

5. Sormayın valla , çeken bilir uykulardan uyanmalar uyandığında Boğaz agrısı derken hayat kalitesi cidden düşüyor. Umarım sizin de en kısa sürede düzelir , sonuçta burun da kendi kendini tedavi edebilir herhangi dışarıdan  etki olmazsa diye düşünüyorum.

15 haziran 2018 02:23

6. Ay umarım ya. Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ❤️

15 haziran 2018 02:48

7. Suslu ben de tedavisinin ameliyat oldugunu biliyorum. O sisen etleri ya da kemikse artik ne oldugunu bilmiyorum aliyorlar ameliyatla. Henuz basindaysaniz belki ilacla da tedavi edilebilir belki buna doktor karar verir. cok gecmis olsun keske dikkat etseydiniz.

15 haziran 2018 10:51

8. 8.anonim siz bir harikasınız! Teşekkür ederim 💕