oysho değişim

Merhaba. Biraz sacma bir soru ama belki bilen vardir. Gecenlerde oyshodan siparis verdim online hazir %20 indirim varken fakat pijamalari vs bol sevdigim icin small alacaktim baktim tukenmis xs alip degistiririm dedim. Gecen gun magazaya gittim urunum geldiginde degisim yapabilir miyim small ile sitede degisim olacagi yaziyordu zaten bu inditex grubu genelde hep ayni. Kadin ise degisim olamayacagini ancak iade edebilecegimi soyledi. Bu dogru mu? Belki bedeni olmadi vs neden boyle bir politika izliyorlar.

1. iade edip, baştan satın alıyorsunuz. garip ama gerçek maalesef :D

19 ekim 2016 11:26

2. Degisim yapmak istiyorsan site ile degistiriyorsun magaza ile olmuyor maalesef, depolarina gondermen gerek. O yazilan degisim de magaza degisimi degildir. Magaza degisiminde sadece iade oluyor sacna bir sekilde.

19 ekim 2016 12:00

3. Değişim oluyor evet ama yalnız siteden oluyor yani evet depoya göndermeniz gerek. Sitesinde yüzde 20 indirim var e dolayısıyla çok bir şey kalmamış, bende bulduklarımı alabildim. Ama mağazada hiç indirim yok e dolayısıyla stoklar çok, herkes indirimden alıp mağazadan değiştirmesinler diye yapıyorlar.

19 ekim 2016 12:56

4. Herkese teşekkür ederim. Subeye gelmis urun yarin alip deneyip karar vereceğim :)

19 ekim 2016 18:31