oysho mu calzedonia termal tayt mı daha iyi ?

merhabalar yenice doğum yaptım pantolonlarım olmuyor. günlük kullanımda kullanmak için sıcak tutan bir tayt almak istiyorum ama hangi marka günlük kullanıma uygun, fiyatını hak ediyor ve sıcak tutuyor bilemedim. iki markayı deneyen varsa karşılaştırma yapabilir mi fiyatlar çok olunca boşuna almak istemedim. bir de kalıpları nasıl ? şimdiden teşekkür ederim

1. ben oysho derim. yillardir oysho icinde yasiyorum. uniformali bi isim oldugundan ve bu yil dogum yaptigimdan, onlarca taytim var.

oysho'nun warm serisi kademe kademe ss. kars'ta yasamiyorsan (ya da alpler'de) extra warm olmasina gerek yok bence. sitesinde detaylica yaziyor dereceleri.

uzun sure once calzedonia tayt almayi biraktim. bi kac yikama sonra cok ucuz gorunuyorlar.

16 aralık 2025 16:37

2. Süslüye katılıyorum calzedonialar yıkamaya gelmiyor tüm hamilelik boyunca 2 oysho taytımı giydim hala yeni gibi, doğum sonrası da giymeye devam ediyorum hatta

16 aralık 2025 17:23

3. Çok teşekkür ederim boşa para versem çok üzülürdüm. Hatta extra warm alacaktım iyi ki söylediniz normalini alayım. Kalıpları nasıl peki ? Bir de trendyolda hep tiftikleniyor demişler öyle bir sorun yaşadınız mı

16 aralık 2025 23:28

4. malabadi modal tayt efsane

17 aralık 2025 04:30

5. 175 boy 65 kg ile l beden tam oluyor. kislik istiyorsan warm al (3 seviye kislik var, super extra warm, extra warm, warm). 4 mevsim giyerim dersen normal al, favorim compressive serisi.

17 aralık 2025 11:43

6. Anonim 4 öneri için teşekkür ediyorum

Aa süper boy kilomuz aynıymış beden konusunda da daha rahat sipariş verebilirim

17 aralık 2025 12:26

7. Süslüler kaynak yapıyorum ama çizme ve klasik kıyafetlerle giymek için uygun mu sizce oysholar?

17 aralık 2025 12:31