palette 10.1le saçını boyayan var mı?

kaçıncıdan sonra sarı oldu? 2 kere boyadım hala turuncumsu sıkıldım

1. 10.1 gibi küllü tonları tek başına kullanırsan sarı olmaz ya 10.0 ya da 9.0 ile 3 e 1 oranda karıştırarak kullan o zaman temiz bir sarı elde edersin.

27 ekim 2024 21:07

2. Süslü hayatımda ilk defa saçımı boyadım ben 3e1 derken hangisini 3 hangisini 1 biraz daha açık yazar mısınnn

27 ekim 2024 21:12

3. tabii yazayım 3 ölçü 9.0 koyuyorsan 1 ölçü de 10.1 koyman lazım. küllü renkler taban rengin koyuysa direkt sonu 0 ile biten rengin oluşturduğu turunculuğu kırsın diye koyulur. Eğer sadece 10.1 ile boyarsan saçını 2 değil 10 kere de boyasan o turunculuk değişmez. Sen saçını hangi renkten sarıya çevirdin?

27 ekim 2024 22:24

4. Benim saçım koyu kumraldı. Kuaförde paket yaptırdım güzel de oldu ama dipleri çok koyuydu ve hoşuma gitmiyodu. Tekrar paket yaptırmak istemedim cünkü sacım cok yıprandı. Yani uçlar kuaforde yapılmış açık sarı dipler şu an 10.1le boyamamış sarımsı turuncu gibi. Dediğini yapsam uçlardaki sarılar bozulur mu?

27 ekim 2024 22:58

5. Bu arada bu saçmalığı neden yaptın diye sorarsan ablamın saçı benden daha koyuydu. Bi kere açtırdı kuaförde dipten. Simdi dip geldikçe kendi evde 10.1le boyuyor ve hiç sırıtmıyor bildiğin sarı oluyor yani. Ama 1 seneden uzun süredir bunu yapıyor. Bu arada ben 10.1lw boyarken içine azcık igora da katıyorum. Senin dediğinde de katmam gerekiyor mu?

27 ekim 2024 23:00

6. tatlım şimdi şöyle madem uçlarda paket var o zaman sen sadece dip boya yapacaksın. dipleri benim dediğim gibi boya ama asıl soru igora kaç kullanıyorsun? Daha da önemlisi ne kadar koyup kaç vol oksidan koyuyordun? 30 volün altında oksidan kullanma. Bir de şu var ablanın saçı platin diye sen o yüzden mi 10.1 e taktın bu kadar :d

27 ekim 2024 23:30

7. Eceden mi gordun bunu

28 ekim 2024 06:49

8. a1 süslü söyle düsündük, ablamın saçı benden daha koyu ve uçları platinken dibini bununla boyayınca sırıtmıyor. Yani bende de sarı olur sandım ben. İgoraya baktım şimdi numara yazmıyor igora royal yazıyor sadece kırmızı tüpte. Oksidan da normal saç boyasının icinden cıkanı kullanıyorum o kaçlık oluyo bilmiyorum hiç. İgorayı nohut tanesi kadar koyuyordum.

29 ekim 2024 01:47

9. Yok a2 o kim bilmiyorum

29 ekim 2024 01:48

10. Instagramda ecoliie mi neydi oyle bi kadin sacini boyle yaptigini soyluyordu herkes deniyoedu falan ondan sordum ss

29 ekim 2024 05:21