pandora bileklikleri çok beğeniyorum ama bütçem yok. ikinci el uygulamalarında satılanlar güvenilir midir?

1. Altın bileklik alsan en azından rengi falan kötü olmaz süslü ya ne bileyim hiçbir olayı yok senin fikrin tabi

21 eylül 2021 23:45

2. Ben de cok begeniyorum para biriktirip kendime hediye edicem. Sen de oyle yap suslu ikinci el alma, 800 tl falan bir sey aslinda cok zor durumda olsan bile 1 senede birikir. Ben boyle seylerde kullanilmis olmasindan hoslanmiyorum bence guvenilir de degil

22 eylül 2021 00:00

3. a1 haklısın gümüş kararıyor ama charmlarla birlikte çok tatlı bir görüntüsü olduğunu düşünüyorum, dolu dolu durması hoşuma gidiyor. altını o kadar takmıyorum, kendime çok yakıştıramıyorum.

22 eylül 2021 00:37

4. a2 fikir verdiğin için teşekkür ederim <3

22 eylül 2021 00:38

5. Bence ikinci el alma süslü yavas yavas doldurursun charmlari. Hem guvenilir degil hem de ben olsam anısı olan charmlar biriktirmeyi tercih ederdim

22 eylül 2021 00:57

6. Sertifikası oluyor orjinalinin. Fotosunu isteyin. Bu arada ben de 3 senedir falan var kararmadı, hiç takmayıp kutuda sakladığım da oldu sürekli takıp duşa girdiğimde.

22 eylül 2021 01:09

7. Ben iki senedir hiç çıkarmadan takıyorum süslü, ne kararma oldu ne bir şey ve hiç temizlettirmedim henüz. İkinci el uygulamadan ben bileklik değil de charm aldım bir kaç kez ama mutlaka kutulu ve sertifikalı, faturalı olmasına dikkat ettim ve sertifikada işli model numarasını kontrol edip fotoğraftaki ürünle eşleştiğine emin olun. Gördüğüm kadarıyla bu uygulamalarda orijinal ürün satan da var ama satmayanlar çoğunlukta.

22 eylül 2021 01:30