pandora kararması???????????????

pandoram nedense bi anda kararmaya başladı süslüler nasıl eski haline çevirebilirim?

1. Gümüş temizleme ürünleri var onlardan alıp kendin yapabilirsin ya da sıradan bir gümüşçüye ver temizliyorlar

8 haziran 2023 16:56

2. bir kaseyi alüminyum folyo ile kaplayıp içine bileklik ve charmları atıp 2 kaşık karbonat ve sıcak su ekleyip bekliyolar. karbonatla tepkimeye giriyo fokur fokur kaynıyo ve pandoralar parlıyor

8 haziran 2023 17:18

3. ya sabunlu su denedim de tekrar karardı, çok da moralim bozuldu en kötü ihtimalle temizlik kiti alıcam

8 haziran 2023 17:23

4. bence temizlik kitine o kadar para vermeye gerek yok ben geçen pirille oooh bi çitiledim pasparıldak oldu. gümüş parlatıcılardan da alabilirsin.

8 haziran 2023 17:27

5. süslüler size hiç ihtimal vermeyeceğiniz bir yöntem anlatmaya geldim!!! arkadasımdan duydum bunu da en son bir ümit deneyeyim dedim. camasır suyuna düşen pandorasını silgiyle sildikten sonra eski haline döndüğünden bahsetmisti. bi anda aklıma gelince denedim. passsparlak oldu inanılmaz mutluyum.

8 haziran 2023 18:53

6. Oha silgiyi deniycem hahahah bh arada karbonat olayı riskli değil mi ya

Bu arada pandoralar çok çabuk kararıyor gerçekten

8 haziran 2023 20:07

7. karbonat tepkimeye giriyomuş durun size linkini bulayım

9 haziran 2023 10:46

8. (link: https://www.tiktok.com/@beriilyillmaz/video/7240822437808704773 bu temizleme yöntemi) şuan viral oldu resmen denemedim henüz ama deniycem

9 haziran 2023 10:49

9. Ay ben de bu aralar pandora alacaktım vazgeçtim şu an

Charm alacak kimsem yok zaten

9 haziran 2023 12:36

10. (yazar: selenice) karbonat denemeye korkarım ben ya zaten yorumlarda da bikac kisi yazmış karardı daha cok diye.

a4 ben 6-7 aydır kullanıyorum kullandığım baska bi bileklik yüzünden karardı ama yanlış bilmiyorsam herkesin teninde değisiyormus kararma olayı

9 haziran 2023 15:17