papatya suyuyla veya limonla sacimi acsam turuncu olur mu sizce? ilk defa yapicam biraz korkuyorum?

daha once hic sacimin rengiyle oynamadim o yuzden hic bilgim yok malesef bu konularda. saclarim altin yansimali acik kahverengi gibi bi renk. isik vurdugunda sari yansimalari oluyor. bi iki ton acmak istiyorum sacimi yani oyle cok buyuk bir degisiklik yapmak degil amacim ama turuncu olmasindan korkuyorum internette arastirirken herkes turunculuk yaptigindan bahsetmis. bazilari limonla karistirip surmus, yorumlarda limonun daha da turunculastirdigini yazmislar. daha once sacini papatya suyu, limon veya her ikisini ayna kullanp acan varsa tecrubelerinizi yazar misiniz susluler. aniden cok aciliyor mu mesela sac? sadece bir-iki ton acsam diplerim geldiginde kotu bir goruntu olusturur mu? bir de kisin gunes olmadan nasil yapabiliriz bunu? son olarak da bu islemin saclarinizi doktugunu hissettiniz mi hic? benimkiler zaten dokuluyor cunku :( kusura bakmayin cok sordum ilk defa yapicam ya kotu bi renk olursa diye korkuyorum :d

1. Evet alt tonu altın yansımalıysa keinlikle olur

18 nisan 2019 20:12

2. Anonim 1 olur derken güzel olur anlamında mı yoksa turuncu olur anlamında mı? :(

18 nisan 2019 20:15

3. sunkiss kullan süslü

18 nisan 2019 20:20

4. Süslü o tarz spreyler kullanmak istemiyorum ya sanki daha riskli gibi geliyor bana :d

18 nisan 2019 20:21

5. Evet turuncu olur süslü

18 nisan 2019 20:23

6. Anladim suslu sagol :)

18 nisan 2019 20:27

7. (yazar: elbisemanyagi) süslü teşekkür ederim ama bakır olmasını istemiyorum yani turunculuk sevmiyorum pek saçta :( sanırım yapmıycam kendi rengiyle devam edicem madem turunculuk olacak :/

18 nisan 2019 22:38

8. Süslü saçım aslında kullu bir renk, ama uçları daha sıcak tonlarda güneşten açılan kısımlar yani. Çok saçma biliyorum ama öyle :d hani biraz sıcak tonda olması sorun değil ama bariz turuncu yansımaları olmasını istemiyorum ya bilemedim. bi de mesela irem akdemir falan da bildiğim kadarıyla papatyayla açıyor saçını, melisa beleli de. Onların saç renkleri hoş duruyor ordan cesaret almıştım :d ama su an korktum :|

19 nisan 2019 10:34