penetrasyona hazır hissetmediği için ya birsürü başka sebepten, sürtünerek sevişenleriniz ya da tanıdıklarınız var mı?

1. Sürtünmek genel olarak keyifli bir şey süslü. Ben cinsel olarak aktif olmama rağmen önsevişmede yapmaktan keyif alıyorum

27 ekim 2025 21:11

2. sürtünerek sevişen tanıdıklarımız?????

27 ekim 2025 23:59

3. Aynısı kaynımda vardı

28 ekim 2025 06:06

4. Hdjdmjdn peki

28 ekim 2025 11:03

5. Var, ben.

28 ekim 2025 12:25

6. penetrasyona hazır hissetmemekten değil o, yarın kocasına bekaret satamayacak olmanın korkusu.

çünkü evlilik öncesi penetrasyon yaşayan kadın değersizdir ona göre.

28 ekim 2025 12:47

7. Var arkadaşım. Denediğimde duvar var gibi hissediyorum canım çok acıyor demişti

28 ekim 2025 19:10

8. Valla bekaretini bedel için masaya koyan kadına da patlak muhabbeti yapan erkek müstahaktır.

Bir sürü adamla seviştim, iki kere evlendim, karşıma çıkan hiç bir erkekten böyle bir muhabbet duymadım. Aksine saygı duyulup değer gördüm. Çünkü kimseye namus, bekaret borcum yok yüksek ahlaki ve etik değerlerim var ve öyle erkekleri çekiyorum hayatıma. O kadar ilişki yaşadım bir tane ahlaksız hariç hepsi işinde gücünde dosdoğru erkeklerdi.

Algılarınız aşırı seçici oncaaaa adamın içinden kalkıp patlak diyenleri erkek sanıyorsunuz. Erkekler de oncaaaa kadın içinden para diyenleri kadın sanıyor. Ne diyim çarşınız pazar olsun.

29 ekim 2025 10:32