perma yaptırmak, avantajları, dezavantajları?

perma yaptırmış olanlar tavsiye eder misiniz, kullanımı zor mu, ne kadar gidiyor, fiyatı ve nerde yaptırdığınızı yazarsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden :)

1. ben yılaaar önce yaptırmıştım ergenlik yıllarımda. fiyat olarak bir şey diyemeyeceğim fakat

-ilk yapıldığında çok kıvırcık oluyor açılacak falan dedi kuaför benimki biraz açıldı ama kalın telli arkadaşım koyun gibi gezdi uzun bir süre su dalgası olarak yaptırmak daha iyi

-evet kötü kokuyor ama birkaç güne geçiyor.

-az ve garip dalgalı saçlarım olduğu için kullanım kolaylığı var tabii ki, yıka çık yine olmuyor ama olsun

-saçı kurutuyor ve biraz döküyor

-ve saç uzadıkça uçlara iniyor haliyle bence en kötüsü bu saçtan kurtulma süresi uzun yani

ama asrın hatasımı değil:)

30 ağustos 2018 20:24

2. Benim icin hayatimdaki en buyuk hatadir. Sacim sariya yakin acik kumral eger acik sacliysaniz ve dumduz sacliysaniz onermem. Sacim dalgalanmadi ve yandi. Lastik gibi oldu. Belime kadar saglikli saclarimi kulagima kadar kestirmek zorunda kaldim. Cunku ne keratin bakimlari ne de baska seyler ise yaramadi. Perma da tutmadi zaten dumduz kaldi sacim ama bana diplerinyagli uclari kuru saclar birakti. Ben hic onermem suslu.

30 ağustos 2018 20:58

3. iki sene once yaptirmistim ben de ama 7-8 ay sonra sikilip saclarimi cenemde kestirdigim icin cooook fazl kullanamadim. ince telli yagli saclarima ilac gibi gelmisti 1 hafta saclarimi yikamadigim oluyodu (linc etmeyin napim ihtiyacim yoktu cjdjxj)  ve saclarim  dummmmmmduz oldugu icin de bi degisiklik olmustu guzeldi bence. o zamanlar 250 lira gibi bi sey vermis ankara cankayada bi kuafore. ama sunu soyleyeyim ben saclarimin taramadan acilmasina aliskin biriyim, asla karismaz ornegin. ama cok iyi hatirliyorum bi gun aacimi kelebek tokayla tutturmustum percem kisimlarini. sacim oyle bi karismis ki 1 hafta boyunca dusta bile acilmamisti en son aci icinde ananeme actirmistim.. her sac yikama sonrasi da mutlaka kopukluyordum normalde asla yapmadigim hatta kurutma makinesi bile kullanmadigim icin biraz yorucuydu. sacima herhangi bi zarari olmadi benim ama dedigim gibi sadece 1 kez yaptirdim.  sonuc olarak oneririm, hatta tekrar yaptirmayi dusunuyorum duz sac tekrar baymaya basladi..

31 ağustos 2018 02:04

4. Yaptırdığımda sadece 1 hafta dalgalı kullanabildim ama dalgası da bir zamanlar tost makinesi kullanarak yaptığımız dalgaya benziyordu. Saçımı yaktı,kuruttu ve hem verdiğim paraya acıdım hemde saçıma çektirdiğim eziyete..

31 ağustos 2018 16:31