pqueen sevgilisinden ayrıldı mı?

bir de oldukça zayıflamış, deprem döneminde arkadaşlarını kaybetti sanırım onunla ilgisi var mı?

1. soruş şeklin inanılmaz rahatsız etti beni. üzüntüden kilo vermiş olabilir ne yapacaksın ki bunu öğrenip?

29 ağustos 2023 09:48

2. Ben kardeşini kaybetti diye biliyorum. Zor bir süreçten geçiyor olabilir. Beni de rahatsız etti bu soru

29 ağustos 2023 09:50

3. Ay yok süslüler asla kötü bi niyetle sormadım, birkaç gün önce önüme düştü de sadece merak. Deprem döneminde yakın birilerini kaybettiğini biliyordum da olaylara vakıf değilim ondan sordum :(

29 ağustos 2023 09:58

4. Sevgilisinden ayrılmamıştır sanmıyorum süslü ama pelin bayadır spor yapıyor. Depremden önce de mental olarak çok iyi durumda değildi zaten bir de arkadaşını kaybedince daha da çöktü ama şimdi baya toparlanmış görünüyor.

29 ağustos 2023 10:04

5. işte insanlar böyledir kilo alırsın ay kilo almış zayıflarsın ay zayıflamış

29 ağustos 2023 10:19

6. Kız ne sormuş ya kafayı yemissiniz.

29 ağustos 2023 11:11

7. zayıflayınca insanın yüzü çöküyor kendimden biliyorum pelin de benim ilk zayıflamış halim gibi şuan. ben de 73ten 54e düştüm insanlar hastalandın mı diye soruyorlardı gözleri alışmadığı için. sevgilisinden ayrılmamış geçen balkonda çektiği bi video vardı orda sevgilisi konuşuyordu arkadan.

29 ağustos 2023 11:11