yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    7 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    prostat orgazmı?prostat masajı?

    merhaba süslüler erkek arkadaşımla 7 aydır cinsel hayatımız var.burada yada ekşide okudum erkekler o bölgeden uyarılıyormuş diye erkek arkadaşımla sevişirken denemek istedim.(açık anlatıcam rahatsız olacaklar lütfen okumasın) elimi attım poposunun arasına direk çekti napıyorsun sen gay miyim ben vs dedi.alakası yok diye ona biraz anlatmaya başladım herhangi bir tepki vermedi.bugün sevişirken elimi poposuna koydu önceden ürkekti hemen elimi çekerdi şimdi kendisi koydu.zevk alacağını birçok yerde okudum masaj falan yapmadım bilmediğim için sadece oynadım orayla hiç ürkek davranmadı daha istekliydi dokunmam için elimi itiyordu.şimdi süslüler konuya gelelim prostat masajı nasıl yapılır? nasıl zevk almasını sağlayabilirim?deneyimli süslülerden bekliyorum.

    1. Ne alaka ya prostat popoda mı

    3 şubat 2021 23:40

    2. Ya anonim 1 soru ne sen ne sormuşsun. Bari Google dan baksaydın şunu yazmadan. Neredeymis nasılmış görselleri bile görürdün.

    3 şubat 2021 23:50

    3. Ya bu konuyu ben dr çok merak ediyorum lütfen bilenler cevaplasın :D anonim4 salça olma çocuklar için uyku vakti hadi canım, bu konu çokomelli.

    3 şubat 2021 23:58


    4. süslü prostat masajını ilk kez duydum ama şundan bhsedeyim belki aynı şeydir, erkekler sanırım popo bölümlerinden baya hoşlanıyorlar ben önceki ilişkilerimde denememiştim ama şuanki ilişkimde tesadüfen keşfettim. testisler ile popoya giden kısım arasında kalan bölümden benim sevgilim inanılmaz zevk alıyor. tiksinecekler vs okumasınlar cevabı baştan uyarayım da. ben oral seks yaparken keşfettim bunu testislerini de yalarken dilimle bahsettiğim yere dokundum ve birden nefesi, sesi değişti resmen penisten daha çok zevk alıyor. her erkek böyle midir bilmiyorum ama tiksinmiyorsan dene belki benzer şeylerdir. düz bi bölge aslında tiksinilecek birşey yok dilimin ucuyla dairesel hareketler yapıyorum ve baya zevk alıyor

    4 şubat 2021 00:04

    5. size ayrıca bir taktik daha vermek isterim.

    elinizi yavaş yavaş beyinizin kalçasının şu kuyruk sokumu denilen halk arasındaysa kabaca "çatal" diye tabir elinden yerden parmaklarınız birleştiğinde üçgen biçiminde olacak şekilde geçirerek yavaş yavaş aşağı doğru kaydırın. ortalarında durun ve küçük parmak hareketleriyle masaj yapmaya başlayın. birkaç dakika boyunca buna devam ettikten sonra elinizi oradan çıkartın ve parmaklarınızı beyinizin burnuna sokun. zevkten bayıldığını göreceksiniz.

    aynı zevki yaşamak için parmaklarınızı siz de koklayabilir, eşe dosta önerebilirsiniz.

    4 şubat 2021 01:57

    6. A3 baktım popoda değilmiş beni aydınlatmak istermisin

    4 şubat 2021 11:33

    7. A1 anüsten elinizi sokup prostatın arka kısmına denk gelen duvarı elleyebiliyorsunuz rektal tuşe denilen şeyde buna da bakılır prostat muayenesi yapılır

    4 şubat 2021 12:55