protez tırnak mı jel tırnak mı kalıcı oje mi?

süslüler selam, tırnaklarım kağıt gibi incecik bu yüzden hiç uzatamıyorum yanlardan kırılıyor sürekli. biraz araştırmaya çalıştım ama yeterli bilgiye ulaşamadım. ben tırnaklarımı badem şekline sokup biraz uzatmak istiyorum, bunun için protez tırnak mı jel tırnak mı yoksa kalıcı oje mi önerirsiniz. bir de yaptıran süslüler, pişmanlık duyuyor musunuz yaptırdığınız için?? şimdiden çoook teşekkürler

1. jel tırnak protez tırnağın bir çeşidi. protez yaptırmayı düşünürseniz bence jel yaptırın. protez tırnakla istediğiniz uzunlukta ve şekilde tırnağa hemen ulaşırsınız ancak tak-çıkar yapacaksanız kendi tırnağınıza zarar vermese de (gizlinot: iyi bir yerde yapıldığını ve çıkarıldığını farz ediyorum zarar vermez derken) çok faydası dokunmaz. kalıcı ojeyle ise sabrederek tırnağınızı çok sağlıklı bir şekilde uzatabilirsiniz. yenilendikçe ve tırnağınız uzadıkça da istediğiniz şekli verirsiniz.

27 ocak 2020 18:30

2. kalıcı oje tırnağı yıpratmaz aksine güçlendirir. güvenilir bi yere yaptırırsanız kalıcı ojeden pişmanlık duymazsınız.

27 ocak 2020 19:05

3. Aynı durumdayım protez yaptırıp uzattım, jel ile devam ediyorum. Aslında direkt kalıcı oje ile devam ediyordum ama bi kez  şehir değişikliğinden dolayı başka bi merkeze gittim ve tırnaklarımı yanlış torpu ile kağıda çevirdiler. Gideceğiniz yeri iyi seçin süslü.

27 ocak 2020 19:11

4. Süslü akrilik tırnak geçici akrilik oluyor. Yani şunu demek istiyorum, biz bunu diş hekimliğinde kullanıyoruz ve çok sağlıklı bir şey değil. Kokusu çok spesifik, oje gibi ama daha keskin. Ben olsam kullanmazdım, biz kullanırken ellerimize çok zarar veriyor. Tırnağımızda oje varsa söküp atıyor. Asetondan daha güçlü.

27 ocak 2020 20:11

5. süslüler hepinize çok çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, canımsınız.

27 ocak 2020 20:20

6. Protez tırnak konusunda bir fikrim yok ama ben iki kez kalıcı oje yaptırdım, yapısı çok zayıf olup sürekli kırıldığı için asla uzatamadığım tırnaklarım bu sürede çok güzel uzadı; lakin ojeyi çıkarttırdıktan sonra yine güçsüzleşip kırıldılar.

Yani bizim güçlü tırnak sandığımız aslında tırnağımızın üstündeki o kalıcı oje tabakası, alttan uzayan tırnak zarar görmediği için uzuyor ama sağlıksızsa bu durum değişmiyor diye düşünüyorum.

Sürekli kalıcı oje yaptırmak uzun tırnaklı kalmak için bir seçenek olabilir.

Ben bir süredir kalyon'un tırnak güçlendiricisini her iki günde bir sürüyorum, tırnaklarımın sertleştiğini gözlemledim.

28 ocak 2020 01:46