rüyada hep onu görmek          ?

süslüler merhaba. çalıştığım işyerinde biri var. o 4 yıldır, ben de 5 yıldır aynı yerde çalışıyoruz. aynı bölümde değiliz ama selamlaşıyoruz. daha fazla ilişkimiz yok. onu ilk gördüğümde beğenmiştim ama hani tip olarak beğenirsiniz geçersiniz ya. hmm hoş tip gibi. o şekilde düşünmüştüm. 1 yıl sonra onu düzenli bir şekilde rüyamda görmeye başladım. bu arada flörtlerim oluyor. başka insanlarla tanışıyorum. dikiş tutturamasam da başka erkeklerle görüştüğüm, hoşlandığım oldu. ama devamlı rüyamda onu görmeye devam ettim. haftada 1-2 kez kesin görüyorum 3 yıldır. rüyalarımda flört halindeyiz. içerik bu şekilde. artık son 3 gündür üstüste rüyamda görünce yeter artık dedim. fazlasıyla sıkıldım. psikolojik destek alsam mı? başına böyle bir şey gelen var mı? olduysa nasıl aştınız? yorumlarınıza ihtiyacım var.

1. Süslü ben bir keresinde üst üste 5 gün rüyamda sınıfımdaki arkadaşımı görmüştüm ve bu rüyalar devam eden bir disi bölümü gibiydi, her birinde yeni bir gelişme olur şekilde. 5. rüyada galiba evlenmiştik ve ondan sonra rüyalar kesildi. Kısa bir süre sonra kendisiyle çıkmaya başladık.. Yani bu güzel şeylere de işaret ediyor olabilir, illaki psikolojik sorun değil bence.

22 ağustos 2018 20:29

2. Süslüm. Sizinki çok tatlı bir hikayeymiş.

Ama 2,5-3 yıldır devamlı görüyorum. E yeter artık.

Aramızda da bir şey olması çok zor. Merhaba merhaba o kadar. Tanımıyorum bile. Sinirlerim bozuldu artık.

22 ağustos 2018 20:35