regl ağrısı için minoset mi parol mü?

süslüler soru yukarda normalde buscopan ya da aleve alıyordum kalmamış evde sadece 500mg parolle minoset var hangisi daha etkili olur sizce? çok aşırı ağrımıyor ama ağrı var yine de :(

1. Alerjin olmadığını varsayarak minoset derim ben ama bunlar güçlü değiller.

11 mayıs 2020 15:57

2. (Evinizdeki Minosetin plus değil 500 mg olduğunu düşünerek) ikisi de tamamen aynı ilaç.

11 mayıs 2020 16:04

3. regl ağrısı ne pis şey ya. geçmiş olsun süslü.

eğer sürekli ağrı kesici kullanan bir tip değilsen, parol işini görecektir.

11 mayıs 2020 16:04

4. Parol hicbir ise yaramıyor en hafifi ama en ise yaramayani. Dolorex alan biri olarak minoset diyorum onu da çok kullandim

11 mayıs 2020 16:11

5. çok sağ olun süslüler cevaplar için <3 minoset aldım. normalde ağrı kesici içen biri değilimdir çok baş ağrım falan olmaz regl dönemlerinde içiyorum sadece. apranax fort da vardı aslında ama normalde ilaç içmeyen biri olduğumdan ağır mı olur diye düşündüm ağrım da çok değil sonuçta. tekrardan teşekkürlerr

11 mayıs 2020 16:14

6. Apranax forte daha çok dış için ve evet ağır olur. Mideyi rahatsız ediyor hele ac karnına asla içmeyin aklınızda olsun.

11 mayıs 2020 16:17

7. Parol bende hiç etki etmez hiç bir ağrıma . Ben regl ağrıma ponstan forte içiyorm

12 mayıs 2020 07:13