regl erken bitmesi için ne yapabilirim ?

bugün regl oldum ve ayın 20 sinde tatile gidiyorum. normalde 7-8 gün sürüyor, erken bitmesi için yapabileceğim bir şeyler var mı ? teşekkür ederim

1. ben gereğinden fazla hareket eder ve bu hareketi su ile desteklersem kısaldığını gözlemliyorum süslü (1 gün falan) ama sürekli yaptığım bir şey değil. bugün başladı ise 7. gününde olacaksınız 20'sinde ve son günler genelde varla yok arasında olacağı hatta çoğu zaman akıntıyla karışacağı için bence hiç üstüne düşünmeyin. tatiliydi bavuluydu yolculuğuydu derken vücutta istemesek de küçük miktarda stres oluyor ve o stres bile uzayıp kısalmasında rol oynar. iyi tatiller

14 eylül 2021 14:08

2. bence hiçbir şey yapma çünkü bu saatten sonra yapacağın şey bir işe yaramaz denize girmek için diyorsan 20 si zaten reglinin son günleri olacağı için en iyisi kullanıyorsan tamponla denize havuza girmek. Yok ama ben illa bir şey yapacağım diyorsan her gün 1 çay kaşığı tarçın belki işe yarar.

14 eylül 2021 14:09

3. çok teşekkür ederim. bende o bitti bitmedi stresine girmek istemiyorum. tamponda kullanmak istemiyorum. ilaç vs. varsa kullanabilirim aslında

14 eylül 2021 14:10

4. tampon çok rahatsız ediyo çünkü süslüm bir de sürekli onu değiştirmek için gitmek istemiyorum. 7. gün ama uzayadabilir bazen geçen ay son günler de çok yoğun geçmişti o yüzden baktım uzuyo aklımda bir seçenek olsun istiyorum.

14 eylül 2021 14:44

5. ben su da bakteri üreyebilceğini düşündüğüm için en fazla 2 saatte bir değiştirmeye çalışıyorum. asıl rahatsız eden bu düşünce oluyor.

14 eylül 2021 14:58

6. Her gün ağrı kesici falan iç o zamana kesilir

14 eylül 2021 15:53

7. Kaşıklayarak tarçın ye. Baya işe yarıyor

14 eylül 2021 15:56

8. Tampon kullaninca benimki 4 gün sürüyor

14 eylül 2021 15:59

9. bir kahve fincanı sirkeye bir tatlı kaşığı tarçın karıştırın her gün bir yemek kaşığı kadarını için. içerken aç olmamanızı ve biraz sulandırmanızı tavsiye ederim. benim de 7-8 gün sürüyordu bununla 3 günde kesiliyor.

14 eylül 2021 20:23

10. hepinize çok teşekkür ederim bugün 4. gün fazlasıyla yoğun artık önerilerinizi uygulamaya başlayacağım

17 eylül 2021 10:47