regl olduğunuzda saç kestirmek sorun olur mu?

1. nasıl bi sorun? yumurtalıklarımız saçımızın kesildiği nasıl bilecek ki:d

28 temmuz 2022 17:39

2. hey allahım bakalım daha ne saçmalıklar duyucaz jgjnfkf

28 temmuz 2022 17:43

3. Çok eski ilkel toplumlarda böyle alakasız garip gurup gelenekler varmış, kabile reisinin tırnağı saçı uyurken kesilirmiş. Sizin soru bana bunu hatırlattı.

28 temmuz 2022 17:45

4. evet süslüm regl kanın maviye calıyor kestirince

28 temmuz 2022 17:56

5. Ya ben Regl olduğumda saçlarımın dalgaları kıvırcıklaşmayq başlıyor, herkeste öyle oluyor sanıyordum. Bu durumda kestirmek sorun çıkarır mı saçlar biraz daha düzleştiğibde diye sormak istedim aslında

28 temmuz 2022 18:14

6. dalgalı olan saçınız reglken hangi mantıkla kıvırcıklaşabilir sadece soruyorum

28 temmuz 2022 19:58

7. Yine tüm cahiller toplanmış. Hormonlarınız saçlarınızı direkt etkiler. Saç dökülmelerinin yegane sebebi hormonlar. Ve Regl döneminde saç boyatılmaması da gerekiyor. Tüm sağlam kuaförler bilir bunu ve uyarırlar. Çünkü vücut ısısı değiştiği için boyayı kötü etkiliyor. Isı boyanın etki hızını değiştiriyor ve yamalı bir görüntü bile oluşturabilir. O yüzden regl döneminde saç boyanmaz. Ss de bu kurala saç kesimi de dahil mi diye merak etmiş.

Soruna gelecek olursak ss, benim saçımda şekil olarak çok değişiklik olmuyor ama seninkinde oluyorsa bitmesini bekle

29 temmuz 2022 01:19