(resimli) duştan sonra bu kadar saç dökülmesi normal mi? :(?

iğrenecekler bakmasın lütfen. saçım omuzumdan 3-4 parmak aşağıda seyrek ve düz. evde olduğum için topluyorum (link: https://hizliresim.com/ogqi9q link)

1. (link: https://hizliresim.com/oGQI9Q link)

23 aralık 2020 21:32

2. Pardon link ölüymüş

23 aralık 2020 21:33

3. Bence çok süslü

23 aralık 2020 21:35

4. Benim duştayken bu kadar dökülmüyor bu arada 3-5 tel anca. Duşa kadar saçımı taramıyorum günlük ne kadar dökülüyor emin değilim :/

23 aralık 2020 21:38

5. süslü saçını ne sıklıkla tarıyorsun, bu önemli bir detay bence. banyodan banyoya tarıyorsan tabi daha fazla dökülür. ama günde iki defa falan tararsan bu kadar dökülme olmaz bence. tabi kıvırcık saçlıysanız normalde taramazsınız

23 aralık 2020 21:38

6. Duştan duşa tarıyorum yani 2 günde bir süslü. İyice tarayıp alttan lastikle sıkmadan topluyorum

23 aralık 2020 21:40

7. Benim duşta bunun iki üç katı saçım dökülüyor.

23 aralık 2020 21:44

8. Saçın normalde sürekli topluysa ve günlük taramıyosan 2 günde dökülecek saç sende duştan sonra 2 dklık taramada dökülüyo. Gayet normal.

23 aralık 2020 21:45

9. soru sahibi gayet normal o zaman. hiç düşünmenize gerek yok. saç dökülme problemi çektiğim vakitler, elimi saçıma attığım an bu kadar geliyordu :D(gizlinot: asla abartmıyorum)

23 aralık 2020 21:48

10. Ben de iki günde bir tariyorum duştan duşa ve bence çok. Bu kadar dökülmeye başladığında beslenme düzenini değiştiriyorum ki eski haline dönsün.

23 aralık 2020 21:52