revox biotin collagen at kuyruğu bitki özlü şampuan kullanan süslüler yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?

süslüler ciddi ama ciddi manadan saçım dökülüyor. revox'un daha önce at kuyruğu versiyonunu kullanıp memnun kalmıştım , şimdi araştırırken bu ürününü gördüm ve aklıma daha besleyici olabilir mi sorusu geldi, ancak içeriği konusunda emin olamadım. saç tipim normaldi ancak son 1 aydır sabun kullanmayı denedim ve aşırı kuruttum o yüzden şu an kuru. önerilerinize açığım :)

1. Süslü vitamin eksikliğin olabilir. Öncelikle onu araştır istersen. kökten çözüm için şampuan pek etkili olmaz.

11 mayıs 2020 01:42

2. Merhaba bu konu ile ilgili başlıkta birçok girdi var oradan da yardım alabilirsiniz.:)

11 mayıs 2020 02:02

3. anonim 1 rahatsızlığım yüzünden bağışlık sistemi düşürücü ilaçlar aldığım için doktor kontrolünde vitamin takviyesi alıyorum (selenyum, c, d, magnezyum, biotin, çinko, omega 3) biotin ekledikten sonra bir miktar azalttı ancak bitirmedi. aslında dermatologo gidip çözmek istiyorum ama yaşadığımız dönemde bu yüzden hastaneye gitmek istemiyorum benim için baya riskli çünkü. hayder teşekkürler, başlığı okudum :))

11 mayıs 2020 09:39

4. Süslü ben bu şampuanı kullandığım dönem saçlarım avuç avuç gidiyordu inanamazsın ama böyle bir şey yok sebepsiz resmen denemediğim şey kalmadı ama bu şampuan baya bi kesti duşta en fazla 1-2 saç teli dökülüyordu  3 kutu aralıksız kullandım saçım alışmasın diye ara verdim şimdi başja şampuana geçtim ama kesinlikle tavsiye ederim.

11 mayıs 2020 09:59

5. Süslüm kullandığın takviyelerin ismini yazabilir misin bende saç dökülmem için vitamin yakviyesi bakıyordum

13 mayıs 2021 19:44