roaccutane/aknetrent/zoretanin kullanan süslüler bu süreçte cilt bakımı olarak ürün kullandınız mı, neler kullandınız?

ben her gün diadermine hydralist nemlendiricisi bı yüzüme sıkıyorum o kadar. dudak nemlendiricisi, güneş kremi harici soruyorum

1. Bioderma yüz yıkama jeli kullandım mavi ve pembe rengi dönüşümlü. Nemlemdirici olarak lrp tolaraine(yanlış yazmış olabilirim). Lip balm olarak blistex mes plus güneş kremi olarak lrp ve avene den güneş kremi kullanmıştım.

31 ekim 2020 00:33

2. Ben o dönem cilt bakımımı çok aksatmıştım ama yapmamaniz gereken bi şey soyleyebilirim. Bence. Burun bandı kullanmayın. Roaccutane kullanmadan once siyah noktam yoktu. Üstelik üstüne hametan falan sürmeye kalkarsanız kuruyor diye yağ dolar, siyah nokta cogalir. Bende öyle oldu. Onun dışında sac derinize lütfennn gereken özeni gösterin çünkü şu an hala egzama sorunu yaşıyorum. Ama pisman degilim yine olsa yine kullanırdım.

31 ekim 2020 00:34

3. Uzun sure aknetrent kullanmis biri olarak söylüyorum bol bol nemlendirmekten ve güneşten korumaktan baska bir sey yapmayin peeling zaten yasak, maske sadece nem verenlerden kullanabilirsiniz yikama jeli de gerekli değil illa kullanacaksaniz hassas ve kuru ciltlere uygun kaliteli bir ürün olduğundan emin olun. Aklima baska uygulama gelmiyor ama büyük olasilikla incelmis hassas cildinizi yormamak daha iyi.

31 ekim 2020 03:51

4. benim tedavim bitmek üzere vereceğim en büyük tavsiye bol su içmen, az su içtiğim dönemlerde vücumun dengesi bozuldu hep. dudaklar için en iyi hametan merhem, gece sürüp yatınca kuruluk azalıyor baya ve çatlamayı önlüyor. nemlendiriciye çok para vermek istemediğim için bioderma atoderm sürüyorum çok da iyi geldi, bir sorun da yaşamadım. güneş kremini de sadece yüzüne değil boyun, el gibi açıkta kalan diğer yerlere de sür mutlaka. temizleme jelinin bence de bi olayı yok cildi ekstra tahriş etmeyecek bir ürün olduğu sürece hepsi olur. avene cleance hydra benim sanırım, köpürmüyor ve yumuşak bir cilt bırakıyor yıkama sonrası.

31 ekim 2020 11:01