rozalı veya genel olarak hassas ciltler güneş kremi ve temizliği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

süslüler size 2 sorum var. rozalı bir babam var kendisi güneş kremi sürmesi gerektiğini çok iyi bildiği halde güneş kremini; cildini sürümü, yapısı, içindekiler vs rahatsız ettiği için çok kullanamıyor. ona hem (bkz: avene cleanance solaire spf 50) hem de (bkz: solante tele rubor güneş kremi) aldık aveneyi içinde parfüm var diye kullanmak istemedi(parfümlü ürünler onu rahatsız ediyor). solanteyi de yapısı çok kalın cildine sürerken cildi acıdığı için kullanamıyor. yarından itibaren nemlendiriciyle solanteyi biraz sulandırmayı deneyecek umarım işe yarar. 1-bize alternatif güneş kremi önerebilir misiniz? içinde komodejenik içerik olmayan normalden yağlı ciltlere uygun ve içeriğinde lanolin, kurutucu alkoller, parfüm ile potasyum dikromat olmaması gerek. (bunlara alerjisi var süslüler ondan) yurtdışı ürünleri de olabilir avrupadan ürün getirtme şansımız var. her türlü öneriye açığız. özellikle 2 ürün dikkatimi çok çekti yurtdışından badger ve soleo markasının ürünleri bunları kullananlar varsa yorumlarınızı yazarsanız seviniriz. 2- babam cildini kızartıp kaşındırmayan bir yüz yıkama jeli bulamadı. güneş kremini çıkartmak için ona (bkz: garnier besleyici çift fazlı micellar makyaj temizleme suyu) ürününü verdim onu rahatsız etmedi ama yüz yıkama jeliyle arındıramadığı için bunu da kullanmadan suyla güneş kremini götürmeye çalışıyor ya da hiç güneş kremi sürmüyor bu yüzden :( o yüzden süslüler bize yüz yıkama jeliyle arındırmasına gerek kalmayan cildi rahatsız etmeyen bir temizleyici ürün ve/veya yüz yıkama jeli önerir misiniz?

1. ayy aynı benim babam bu sorunun aynısnıı 2 sene önce yazmıstım. yıkama jeli dahil :D bi de o takıntılıydı kimyasal olmıcakmıs ph ı uygun olacakmış falan... daylong + bee beauty organik yıkama jeliyle çözdük biz. yoksa sabun kullancaktı organik morganik kandırdım. 3 4 tüp kullandı bir problem yok.

arındırmaya gerek kalmayan diye bişey yok malesef süslü çıkmıyor kolay kolay suyla

15 mayıs 2021 19:35

2. a1 süslü cevabın için teşekkür ederim kiehls güneş kremi içeriklerine bakacağım aklımda. tto yüz yıkama jeli 2 farklı ürününü aldı köpük daha nazik olur diye onu bile aldı ve tto onun da benim de cildimi deli gibi yaptı. içinde çay ağacı var diye mi başka içeriğinden dolayı mı bilmiyorum ama asla tto kullanmayı bir daha düşünmüyoruz.

15 mayıs 2021 19:45

3. (yazar: ayisiginda) süslü yorumun için çok sağol. daylong güneş kreminin içeriklerine bakmıştım ancak içeriğinde parfüm ya da komodejenik içerik vardı o yüzden elemiştim diye hatırlıyorum. bee beauty nin içeriğine bakacağım şimdi süslü sağol.

15 mayıs 2021 19:48

4. ayisiginda süslüm bee beauty nin içeriğine baktım hem köpük hem de likitte benzil alkol var o da cildini tahriş edip kurutuyor onu da kullanamaz malesef :/

15 mayıs 2021 19:52

5. İki yıl önce cildinim akne rozasea olduğunu öğrendim doktor yüz yikama jeli olarak tto jel ,roza krem(receteli) ,svr sensifine ar crem ve güneş kremi olarak svr sensifine ar spf 50 verdi memnunum

15 mayıs 2021 19:53

6. Tto dan memnun kalmamışsiniz şimdi gördüm

15 mayıs 2021 19:55

7. a3 süslü evet tto bizi mahvetti resmen benim de cildim hassastır ama çok değil ona rağmen deli gibi yaktı. diğer önerdiğiniz ürünlere hemen şimdi bakıyorum süslüm.

15 mayıs 2021 19:57

8. Avene mousse nettoyante de kullanmıştım

15 mayıs 2021 19:57

9. süslü svr ye ve aveneye baktım şimdi svr de komodejenik içerikler var sizde sivilce yaptı mı bir de avene mousse temizliyici de parfüm varmış. parfümlü ürünler gibi bir parfüm var mıydı babam o kadar parfümlü ürünleri tüketemiyor çünkü.

15 mayıs 2021 20:03

10. avene kullandım ben çok nazikti.

hangi içeriklerin rozayı etkilediğini bilmiyorum. daylong parfümsüz bu arada, ben öyle hatırlıyordum.

celenes hassas ciltler için temizleyici jel parfümsüz. ben kullanıyorum suan.

15 mayıs 2021 20:14